Slider

Ketä seuraan Youtubessa?

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Heippa kaikki! Huomenna alkaa taas uusi viikko ja sen tähden on hyvä etsiä inspiraatiota uudelle viikolle. Näinpä ajattelin levittää inspiraatiota kertoen niistä Youtubettajista, jotka inspiroivat minua. Seuraan todella monia eri kanavia, joista osaa seuraan instensiivisemmin ja toisia harvemmin. Tähän postaukseen keräsin teille kolme kaikkien aikojen suosikkiani!Fleur oli ensimmäinen Youtube-persoona, kenen kanavaa aloin seuraamaan. Tässä välissä olen ehtinyt seuraamaan vaikka kuinka monia muita, jotka ovat kuitenkin unohtuneet matkan varrella, mutta Fleur de Force on ja pysyy listani kärjessä. Fleurin videoiden aiheina pyörivät kosmetiikka, muoti sekä matkustaminen. Hän odottaa aviomiehensä kanssa ensimmäistä lastaan, joten viime aikoina häneltä on ilmestynyt myös vauva-aiheisia videoita. Fleurilla on kaiken kaikkiaan kolme Youtube kanavaa, sillä pääkanavansa lisäksi hänellä on myös vlogi-kanava FleurDeVlog sekä BrideDeForce-kanava, jota hän ylläpitää siskonsa kanssa. 
Miksi: Fleurin videot ovat aina erittäin korkealaatuisia niin teknillisesti kuin sisällöltään. Fleur kertoo tuotteista aina hyvin informatiivisesti sekä rehellisesti. Hän tekee esimerkiksi joka kuukausi videon sen kuun kosmetiikka uutuuksista ja näistä videoista on helppo valita kiinnostavia tuotteita kokeiltavaksi. Oma tyylini on hyvin erilainen kuin Fleurin, mutta siitä huolimatta rakastan katsoa hänen ostosvideoitaan. 
Parasta: Daily vlogs! Vlogit ovat mun mielestäni usein joko parhaita videoita tai surkeimpia videoita. En tiedä mikä siinä on, mutta joidenkin vlogeja on niin mukava katsoa, mutta toisten vlogit ovat kuolettavan tylsiä. Fleurin vlogit ovat kuitenkin aina kiinnostavia ja niissä on sopiva yhdistelmä kotipuuhia sekä blogijuttuja kuten juhlia tai shoppailua. Lisäksi vlogeissa seikkailee heidän karvaiset kaverinsa; kolme koiraa ja kaksi kissaa! Fleurin vlogit ovat aina ihanan lämminhenkisiä!Victoriaa taisin alkaa alunperin seuraamaan Instagramissa ja kesti pitkään ennen kuin aloin katsomaan myöskin hänen videoitaan. Victorian kanavan pääpainona on selvästi muoti sekä hänen oma tyylinsä, mutta mukana on myös matkustamiseen ja kauneuteen liittyvää tuotantoa. Kesällä hän on aloittanut myös vlogien tekemisen! 
Miksi: Victorialla on upea tyyli ja hän onnistuu aina löytämään kaikista kauneimmat tuotteet sekä yhdistelmät joka sesonkiin. Hänellä on tohtorintutkinto muodin markkinoinnista, joten Victoria todella myös tietää mistä puhuu ja sen huomaa. Kaikki asut, videot ja kuvat ovat kauniita, mutta hänellä on myös ihanan pirteä persoona, joka on pääsee vlogeissa vielä paremmin esille.
Parasta: Kaikki muotiin liittyvät videot! Tiedän aina mihin suunnata, jos kaikki vaatteeni tuntuvat tylsiltä, enkä tiedä mihin pukeutua. Lisäksi Victoria on ehkä huomaavaisin seuraamani youtube-persoona. Hän vastaa aina jättämiini blogikommentteihin, ja vastaukset ovat yleensä henkilökohtaisia, eivätkä vain copy paste kommentteja. Megan Ellaby on näistä kolmesta suosikista uusin löytöni, mutta hän nousi samantien ykkössuosikkeihini. Myös Megania seurasin instagramissa kuukausia, ennen kuin ensimmäistä kertaa  uskalsin kurkkaamaan hänen videoitaan. Videot ovat selvästi tyylipainotteisia ja Megan loistaakin niissä omalla persoonallaan ja tyylillään. Hän on myös opiskellut muotia ja jälleen hänkin todella tietää mistä puhuu.
Miksi: Meganin tyyli on erittäin persoonallinen ja menneistä vuosikymmenistä inspiroitunut. Hänen asuistaan usein tunnistaa niin 60-, 70-, 80-, sekä 90-lukujen piirteitä, joista omia suosikkejani ovat tietenkin 60-luvusta inspiroituneet asut.  
Parasta: Meganin tyyli on niin inspiroiva! Saan aina kauheasti inspiraatiota hänen videoistaan, sillä oma tyylini pyrkii olemaan jotain hänen tyylinsä ja Blair Waldorfin väliltä. Megan on erittäin hyvä löytämään mahtavia tuotteita high street liikkeistä ja onnistuu yhdistelemään niitä tyylikkäästi designer tuotteisiin.

Kiinnostaako teitä nähdä tän kaltaisia inspiraatiota käsitteleviä postauksia useammin? 
Ja hei, löytykö täältä teille jo tuttuja kasvoja, vai saitteko kenties uutta inspiraatiota?

10 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostaisi nähdä lisää näitä! Itse seurasin InTheFrowta tosi pitkään, mut tällä hetkellä ei oo enää mun listalla. Meganin kanava vaikuttais mielenkiintoiselta! Suosittelelen tsekkaamaan SamanthaMaria-kanavan, jos et oo vielä siihen tutustunut - oma lemppari ollut jo vuosia ja uskoisin sunkin tykkäävän! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Mullakin oli yhessä välissä semmonen tauko InTheFrown videoista, mutta musta tuntuu niiden videoiden parantuneen huomattavasti sillä välillä kun en niitä katsonut. SamanthaMaria on mulle kans tuttu! :)

   Poista
 2. Olipas mielenkiintoinen postaus! Pitää itsekkin tsekkaa noi kanavat! :) ja ehdottomasti ois kiva nähdä tälläsiä postauksia lisää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Ihana kuulla että kiinnostaa❤️

   Poista
 3. Näitä olis kiva nähdä lisää! :) Fleur on mulle näistä entuudestaan tuttu mutta nämä kaksi muuta pitää käydä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Taru! Kannattaa käydä ne tsekkaamassa☺️

   Poista
 4. Tämä olitosikiva postaus, nääkaikki oli mulle nimittäin uusia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Toivottavasti tästä löytyis sullekin uusia seurattavia☺️

   Poista
 5. Joo ehdottomasti lisää juttuja sua inspiroivista jutuista!😍 Nää kaikki oli mulle ihan uusia tuttavuuksia, mutta täytyykin tutustua heihin paremmalla ajalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tämmöset postaukset kiinnostaa!😍 Ehdottomasti kannattaa!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan