Slider

Ruutua ruudun päälle

perjantai 22. syyskuuta 2017










Coat - Jack Wills / Blazer - Monki / Dress - Cooperative/Urban Outfitters / Earrings - Michael Kors / Handbag - Louis Vuitton / Watch - Marc by Marc Jacobs / Shoes - Dinsko

Lupailinkin teille varsinaisia asukuvia mun viikonlopun Tampereen reissulta. Vietettiin Tampereella tosiaan blogimiittiä, josta postailin aikaisemmin täällä. Tää asu oli kyllä itselleni super mieleinen! Oon pyrkinyt tänä syksynä myös vähän sekoittamaan perinteisiä maskuliinisia ja feminiinejä ominaisuuksia, mikä onnistui tässä asussa mielestäni ihan hyvin. Yhdistin astetta maskuliinisemman takin ja yli-ison jakun naiselliseen ihonmyötäiseen mekkoon sekä korollisiin saappaisiin. Tykkään printtien sekoittamisesta, vaikkei se ehkä kaikkien mieleen ole. Tässä jakussa ruutu on kuitenkin aika hillitty yksinkertaisen värimaailman tähden, joten mielestäni se on hauska yhdistää muihin kuvioihin. Jakusta onkin tullut yksi suosikkejani tälle syksylle jo muutamassa viikossa. Ruudullinen jak
Tämän mekon ostin muutama vuosi sitten Tukholman Urban Outfittersistä ja siinä on ihanaa 60-luvun fiilistä korkeine kauluksineen. Hihat ovat siinä ehkä 1/3 pituiset, eli normaalia T-paita hihaa hiukan pidemmät. Takaa löytyy myös kolmion mallinen cut out, josta yritän ensi kerralla ottaa kuvan. Tällä kertaa piti kuitenkin lähteä saattamaan muutamia tyttöjä junalle ja sataakin alkoi juuri.
Ylimmissä kuvissa on myös mukana Jack Willsin viime syksynä ostettu takki, joka on niin unelmainen. Willsiltä tuli toissa vuonna vastaava takki miehille ja siitä lähtien tällaista etsin. Vuotta myöhemmin löytyi takki myös naisille suunniteltuna. Olen takkifriikki ja vaikka omistankin lukuisia takkeja, oli tämä käytössäni ylivoimaisesti eniten viime syksynä. Nytkin oikein odotin saavani kaivaa sen esiin. Willsin sivuilla huomasin heidän tehneen takin tänä vuonna myös Burgundyna ja sitä aion ehdottomasti mennä Lontoossa kurkkaamaan.
Asusteina mulla olikin mun tutut Michael Korsin korvakorut, Eva ja Dinskon luottosaappaat, joista viime asupostauksessa puhuinkin. Mukaan nappasin vielä mun Marc Jacobsin kellon, jonka ostin viime vuonna arkikelloksi. Siinä on aivan ihanan harmaat hihnat ja harmaa kellotaulu. Metalliosat ovat tässä ruusukultaiset. Kellot on mun mielestä tosi kivoja asusteita, sillä ne ovat samalla käytännöllisiä ja kauniita. Kesäisin käytän kelloja vähän vähemmän, mutta erityisesti tämä kello sopii niin hyvin mun syysvaatteisiin, että se on kyllä todella kovassa käytössä.

Mitäs tykkäsitte jo vähän syksyisemmästä asusta?
Mitäs te siellä ootte mieltä kahden printin yhdistämisestä?

14 kommenttia:

  1. Ihana asu taaskin! Sun tyyli iskee ihan joka kerta :)

    VastaaPoista
  2. Ihana asu <3 TOsi naisellinen! TOi hiustyyli sopii sulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! Tosi hyvin toimii kumman tahansa takin kanssa! :)

    VastaaPoista
  4. Muakaan ei häiritse tässä ollenkaan nuo kuosit, vaan nehän sopivatkin tosi hyvin yhteen! 😍 Ihanaa kun pukeudut noin rohkeasti rikkoen "yleisiä muotisääntöjä" (vihaan tota sanaa koska ei muodissa oo sääntöjä mun mielestä), just tuollaisia sun kaltaisia tyyppejä me tarvitaankin inspiroimaan meitä muita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, aivan ihana kommentti Elli 😍 Munkaan mielestä muodissa ei pitäis olla sääntöjä vaan kaikkien tulis pukeutua niin kun itsestä tuntuu ja näyttää hyvältä!

      Poista
  5. Sulle sopii niin hyvin tällaiset mekot ja jakut! <3 Osaisinpa itsekin käyttää niitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Taru! Ihana kuulla että oot sitä mieltä ☺️ Siitä vaan mekkoja ja jakkuja käyttämään, varmasti sopis sullekin!

      Poista
  6. Ihan tosikiva tää asu:) hyvin sopii yhtee kaksikuosia ja tup bleiseri on kyllä tosikiva!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Tosta bleiseristä on kyllä tullut ihan vakkari mun vaatekaapissa :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan