Slider

Vaaleanpunainen farkkumekko

perjantai 29. syyskuuta 2017



















Jumper - Jack Wills / Dungaree Dress - Topshop / Sunglasses - Gucci / Earrings - Michael Kors / Scarf - Louis Vuitton / Belt - Michael Kors / Watch - Marc by Marc Jacobs / Handbag - Mulbbery / Shoes - Nike

Mun blogia jo kesällä seuranneille onkin tämä vaaleanpunainen kahvila jo tuttu. Kyseessä on siis Lontoossa sijaitseva Peggy Porschen cakes -kahvila. Tein kahvilasta postauksen kesällä siellä käydessäni ja sen löydätte täältä. Siispä ei kahvilasta tällä kertaa sen enempää, se on yhä aivan yhtä söpö ja kakku on yhä yhtä hyvää. Tällä kertaa olin kuitenkin liikkeellä Ellin kanssa! Elli on Englannissa vaihdossa, joten sovittiin treffit Lontooseen. Oli ensimmäinen kerta kun tavattiin, sillä meiän aikaisempi tapaaminen peruuntui mun vatsataudin takia (ei kiva). Meillä oli todella mukavaa, eikä tullut yhtään inhottavia hiljaisuuksia, päinvastoin musta tuntuu ettei kaikkea ehtinyt edes saada sanottua. 
Ehittiin kuitenkin asuja kuvailemaan ja oon todella tyytyväinen näihin otoksiin. Lontoossa oli super lämmin, 20 astetta ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Vaikka oonkin jo syksyyn ihastunut, niin oli ihana kaivaa aurinkolasit pitkästä aikaa esiin. Jos näissä kuvissa on jotain outoja sävyjä, niin mulla oli käytössä lightroomin kokeiluversio. Latasin sen ennen reissua ja sillon kokeilin ohjelmaa vain yksiin kuviin. Luulin kokeilun kestävän 30 päivää kuten joskus, mutta se olikin vain 6 päivää? Niinpä piti saada yhdessä illassa muokattua niin paljon Lontoo kuvia kuin mahdollista. Harkitsen kyllä vakavasti tuon ohjelman ostamista, vaikka harjoittelua se kyllä vielä vaatii.
Oltiin sovittu menevämme tuonne Peggylle, joten asuni päätin sen mukaisesti. Lähdin liikkeelle tästä Topshopin farkkuhaalarimekosta (onko tää todella yhdyssana?), joka on ihanan vaaleanpunainen ja sopii kahvilan värimaailmaan. Tahdoin yhdistää sen johonkin villapaitaan, joka oisi paitsi mukava, mutta myös sellainen johon mekon tarkenisi suomessakin yhdistää. Niinpä päälle valikoitui Jack Willsin klassinen Tinsbury-villapaita. Mustat sukkahousut olisivat aivan pilanneet tämän pehmeän värimaailman, joten valkoiset olivat varma valinta. Kun päälle oli jo valikoitunut valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen, niin miten oisin voinut jättää Vuittonin Tahitienne Bandeaun pois asusta? Samaa vaaleanpunaista värimaailmaa jatkettiin korviksissa ja kengissä, jotka kyllä valikoituivat mukaan ihan käytännöllisyytensä tähden. Tämä mekko on todella A-linjainen, joten tahdoin luoda siihen vähän vyötäröä tämän vyön avulla. Sitten ei muuta kuin vakkari aurinkolasit ja klassinen laukku olalle niin asu on valmis. Tarvittaessa oisin tähän takinkin napannut, mutta Lontoossa sain kyllä jo sitä ilmankin läkähtyä. Tykkäsin tosi paljon tästä värimaailmasta, vaikka onkin aika kesäinen. Yleensä jätän vaaleanpunaisen pois vaatekaapistani syksyn tullen, mutta tänä vuonna oon päättänyt pitää sen mukana korostusvärinä syksylläkin. 

Mitäs te tykkäsitte asusta? Onko liian hempeä värimaailma syksylle?

20 kommenttia:

  1. Supersöpö asukokonaisuus! Kyllä vaaleanpunainen sopii syksyyn ja aivan kaikkialle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Kiva kuulla että oot samaa mieltä :)

      Poista
  2. Voi että kuinka söpö asu! ♥ Ei oo ollenkaan liian hempeä syksylle, itekin tykkään vaaleanpunaisesta ihan ympäri vuoden! :) Ja toi kahvila näyttää ihanalta - ja te myös! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaikesta Sanni 😍 Mäkin oon alkanut tätä ajatusta fiilaamaan yhä enemmän!

      Poista
  3. Siis aivan ihastuttava asu ja aivan ihanat kuvat! Niin paljon pastellia että *_* <3

    VastaaPoista
  4. Niin suloinen ja ihana asukokonaisuus! Muutenkin upeita kuvia :D

    VastaaPoista
  5. Tosi söpö asu ja ihan täydellinen kuvauspaikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salli! Toi oli kyllä niin täydellinen spotti 😊

      Poista
  6. Aivan mielettömän söpö asu ja tuo kahvila!! Niin syötävän ihana värimaailma<3 Tuonne on kyllä päästävä Lontoossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! 😍 Se on kyllä maailman söpöin kahvila ja kaikki on niin hyvää - suosittelen käymään!

      Poista
  7. Aivan ihana asu ja värimaailma!<3

    VastaaPoista
  8. Vauu mitä kuvia! <3 Todella kauniita :) Tuolla olisi kyllä aivan mahtavaa päästä itsekkin kuvailemaan! Lisäksi tuonne kahvilaan on ihan pakko päästä :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina! 😍 Lontoossa on kyllä parhaat kuvauspaikat ja söpöimmät kahvilat! 😄

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan