Slider

Kiltti ja kis-kis-kissa-hattu

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-9Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-2Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-13Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaitaRuudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-12 Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-10 Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-8 Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-14Ruudullinen hame, vaaleanpunainen bomberi, kissahattu, Ted Baker kaulakoru, valkoinen villapaita-15Bomber jacket - Monki I Jumper - Jack Wills I Skirt - Jack Wills I Hat - Helene Berman I Necklace - Ted Baker  I Bag - Louis Vuitton I Shoes - Dr. Martens

Tämä ei ole pelkkä hattu, se on sosiaalinen työväline. Tätä hattua ympäröivät ihmiset usein hymyilevät. Muutamat heistä saattavat jopa uskaltautua puhumaan tuntemattomille niin hatuista kuin kissoistakin. Rohkeimmat saattavat jopa tulla kutittamaan hattua. Kuvien hattuni on suosikkini kaikista hatuistani, ihan vain sen mallinsa tähden. Rakastan pieniä päälaella istuvia hattuja, joita on vain aivan liian vaikea löytää Suomesta. Lukiossa kun kuljin kouluun junalla, niin tämä hattu sai tosiaan aina kanssamatkustajilta hymyjä ja kommentteja. Kerran seisoskelin Pasilan asemalla kun odottin jonkun kaverin junaa. Yhtäkkiä näen silmäkulmastani kuinka joku hippipoika näyttää kävelevän suoraan minua kohti. Hän kurottaa kätensä ja rapsuttaa hattua korvan juuresta kuin kissaa ja jatkaa matkaansa. Ehkä mun pitäisi käyttää tätä hattua päivittäin vaikka vuoden ajan ja kirjoittaa sitten kirja kissa-hatun kohtaamisista? 

Anyways, olen itse alkanut jo bloginkin tähden silmäilemään jo vähän kevään trendejä ja tyylejä, joten talvivaatteissa synkistely alkoi jo vähän riittämään. Tahdoin kuitenkin vielä pukeutua tähän Jack Wilssin "kilttiin", sillä tämä hame on vain jotain niin kaunista ja ihanaa. Siinä on ruutua, se on kiltti, siinä on ihana värimaailma ja se on villaa. Villaisia hameita tulee turhan harvoin vastaan ja mietin, että miksi? Ne on ihanan lämpimiä ja paksuja ja näyttävätkin niin nätiltä. Vaikka hametta onkin tullut käytettyä, niin se ei ole koskaan asukuvissa päässyt tätä ennen loistamaan, mutta tahdoin ehdottomasti saada hameen blogin puolellekin ikuistettua.

Koska vielä toistaiseksi on kylmä, niin pakko oli hameeseen villapaita yhdistää. Valitsin yhden mun lemppareista eli Jack Willsin kropatun valkoisen villapaidan, jossa on ihanan muhkea kaulus. Samainen villapaita on näkynyt aiemmin myöskin täällä. Koska olin niin keväisissä tunnelmissa, niin päätin lisätä asuun vaaleanpunaisen bomberin. Loppukeväästä sekä kesällä on tämä bomberi mun go-to -takkejani, joka on niin helppo yhdistää asuun kuin asuun. Siispä muistelin sen kautta kesää, vaikka ulkona tähän asuun pitäisikin yhdistää talvitakki.

Nämä Dr. Martensit eivät ole lähteneet jalastani tänä talvena siitä lähtien kun ne ostin. Vähän kuten bomberi, niin nämä maiharit toimivat mun mielestä oikeastaan kaiken kanssa. Jos kyseessä on asu, jossa on vähän enempi asennetta, niin maiharit ovat asun luontainen osa. Jos puolestaan kyseessä on vähän "tyttömäisempi" tai hienompi asu, niin maihareilla voi tuoda siihen sopivaa kontrastia, ettei mene ihan hempeilyksi. Hatusta jo puhuinkin joten viimeinen lisäys tällä kertaa oli Ted Bakerin kaulakoru vuosien takaa. Mä niin kaipaan sitä millanen Ted Baker oli vielä 5-6 vuotta sitten, kun merkki oli vielä paljon leikkisämpi ja persoonallisempi. Kyllä Bakerilla yhä on kauniita vaatteita, mutta ennen Baker oli mun ehdoton suosikki, kun taas nykyään se ei edes pysty kilpailemaan Jack Willsin kanssa. Ikävöin niitä päiviä, kun Bakerin vaatteissa oli enempi erilaisia printtejä kuten possuja ja koiria ja myös väriskaala oli monipuolisempi. Tosiaan, kyllä ne yhä kauniita ovat, mutta toistaiseksi ainakin jään muistelemaan noita vuosia 2012-2013 Ted Bakerin kulta-aikana. Merkki tuntui myös tuolloin omasta mielestäni persoonallisemmalta, kun nyt imago on vaan "eleganssia eleganssia" kun taas itse kaipaan sitä satumaisuutta ja leikkisyyttä. Pahoittelut tästä pienestä sunnuntai-illan Ted Baker rantista, mutta pakko oli päästä tästä avautumaan!

Vieläkö takerrut villapaitoihin kynsin ja hampain, vai oletko jo valmis katsomaan kevättä kohti?
Entä viehättävätkö hatut sun silmääsi?

22 kommenttia:

  1. Toi hattu on ihan huippu! <3
    Tajusin muuten saman asian Ted Bakerin suhteen nyt kun kirjoitit siitä! Ennen oli tosi paljon hauskoja kuoseja ja nyt ollaan ehkä klassisemmalla linjalla! :) Vaikka tykkään kyllä tästäkin Bakerista paljon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru ❤️
      Haha, kiva että huomasit sen! Mun mielestä niillä on yhä paljon kauniita vaatteita, joita varmasti suosisin lisää jos olisin kymmenen vuotta vanhempi 😄 Omaan tyyliin kyllä iski ne hauskat kuosit ehkä vähän enempi!

      Poista
  2. Todella kauniita kuvia ja noi kengät on ihanat - tuovat asuun hieman rosoisuutta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Ihana että ajattelit näin, sitä juuri hainkin :)

      Poista
  3. Eikää mikä hattu, toi on aivan ihana <3 Ei herttinen oot muuten upee, siis sun ilmeesi ovat niin mallimaisia, oikeesti! Opeta muakin:D Kellohelmahame tuo asuun aina jonkinlaista tyttömäisyyttä, kun taas maiharit ja bomber asennetta, siksi tykkään kovasti tästä lookista! Sain inspistä kevääseen tästä;) Mä oisi niin valmis jo kevääseen, mutta tässä nyt vielä helmikuun ajan pitäisi talvea kärvistellä. Ja maaliskuun alkukin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitti Kata ❤️ Mutta mitä ihmettä, en tiedä mistä puhut 🙈 Mulla ei nimittäin oo mitään ideaa mitä naamani tekee kun kuvia otetaan 😄 Aivan ihana kuulla kuitenkin että sait tästä inspistä! Asusta oon sun kanssa aivan samoilla linjoilla! Ja juu täällä kanssa odotellaan kärsimättömänä sitä kevään alkamista...

      Poista
  4. Ihana asu ja supersöpö tuo hattu! ♥ Rakastan hattuja, mutta omistan vain kaksi, joita en kyllä ainakaan vielä näillä pakkasilla pistä päähäni. Mun pukeutuminen on vielä mahdollisimman lämmintä, eli pipo on päässä lähes koko ajan. Satuin eilen pukemaan päälleni hameen ja sukkikset ja voin sanoa, ettei ollut vielä sen aika. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanni ❤️ Hatut on kans mun lemppareita! Mulla puolestaan on tapana alkaa intoilemaan kevään puolesta aina vähän turhan aikaisin.. Mutta hameissa ja sukkiksissa kuljen kyllä läpi talven kuin talven! Sitten vasta kun pakkaslukemat alkaa kaksinumeroisella luvulla, niin voin harkita niistä luopuvani 🙈

      Poista
  5. Nätti asu ja aivan sikasöpö kissahattu! 😍

    VastaaPoista
  6. Täydellinen asukokonaisuus sulta taas jälleen!

    VastaaPoista
  7. Ihana asu! <3 Olispa munkin vaatekaappi noin ihanan laaja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi ❤️ Tää vaatekaappi ei oo kyllä hetkessä syntynyt 🙈

      Poista
  8. Niin ihana värimaailma tässä asussa!<3 Ja hei ihan täydellinen toi neule, vastaavaa oon viime päivinä yrittänyt metsästää kirppareilta :D Toi sun hattu on myös ihan mielettömän söpö😍 Ja muuten mä oon myös huomannut Ted Bakerin muuttaneen tyyliään ja se on tosi paljon erilaisempi nykyään kuin mitä silloin kun siihen ensimmäistä kertaa ihastuin. Tykkään silti nykyisestäkin paljon, ja erityisesti nykyisessä rakastan sitä kuinka paljon niillä on ruusukultaa nykyään valikoimassaan koska se on eniten se mun väri :D<3 Vaatteita Bakerilta mä en kylläkään omista (toistaiseksi), ja oonkin kyllä aina ihaillut Bakerilta eniten asusteita ja koruja, mutta jep, voin allekirjoittaa tuon sun huomion!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli! ❤️ Ted Bakerilla on kyllä nykyään upeita juhlamekkoja, mutta niitäkään kun ei niin hirveän usein tarvitse 🙈 Itse ostin Bakerilta ennen todella paljon vaatteita, sillä ne vaatteet olivat kyllä ennen mun mielestä parempia. Nyt tulee ostettua joku mekko tai neule silloin tällöin 😅 Mutta kiva kuulla että säkin oot huomannut!

      Poista
  9. Sulla on niiin ihana tyyli! Toi hame on kyllä todella upea!! <3

    VastaaPoista
  10. Tää asu on kyllä niin upea! Ja tuo kissahattu, ihana♥ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! ❤️ Tämä hattu on kyllä oma lemppari ☺️

      Poista
  11. tuo hattu on ihana ja musta parasta just jos voi jollain omalla asusteella tuoda iloa muillekkin!!:) Tää asu on ihan tosikiva ja upeet kuvat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara!❤️ Ja hahah tuo on kyllä totta! ☺️

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan