Slider

Koira-paita ja karvatakki

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-3 Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-11 Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-5 Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-13 Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-10 Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-6 Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-14 Levis karvavuorellinen farkkutakki, punainen baskeri, ted baker neule koira-8

Denim Jacket - Levi's I Jumper - Ted Baker I Trousers - Mango Suit I Beret - Global accessories I Glasses - Zara I Handbag - Mulberry I Shoes - Dr. Martens


Henkilökohtaisesti tykkäsin tästä asusta todella paljon, vaikka siinä onkin niin paljon mulle epätyypillistä mustaa. Oltiin yks lauantai lähdössä vanhempieni kanssa Sipooseen Gumbostrand Konst & Formiin katsomaan Caj Bremerin valokuvanäyttelyä. Jos paikasta sanon muutaman sanasen tähän alkuun, niin se oli kyllä todella mukava! Aika pitkään sai ajella kaartelevia ja kapeita pikkuteitä, kunnes päästiin paikalle. Mentiin sinne nimenomaan tuota Bremerin näyttelyä katsomaan, mutta galleriassa oli myös maalauksia näytillä, joissa aika monissa oli jonkilaista Suomi 100 -teemaa. Gallerian lisäksi rakennuksessa sijaitsi pieni putiikki, joka myi esimerkiksi Nikarin huonekaluja sekä taidekirjoja. Lisäksi rakennuksessa oli pieni Bistro, jota oli tarkoitus kokeilla, mutta keittiö ehti mennä kiinni kun kierrettiin vielä näyttelyä. Ehkä ensi kerralla päästään bistronkin makuja maistelemaan. Lisäksi samassa pihapiirissä oli vanha punainen puurakennus, jonka sisällä myytiin kaikenlaisia pienempiä ja isompia käsitöitä. Kaiken kaikkiaan paikka oli todella viihtyisä, ja siellä kannattaa kyllä piipahtaa jos Sipoon suunnalla liikkuu.

Takaisin asuun, tosin tuokin oli pientä alustusta tälle asulle. Mä nimittäin rakastan pukeutua kaikenlaisten teemojen mukaan ja yritän aina keksiä asuja, jotka sopisivat siihen tilaan tai paikkaan mihin olen menossa. Usein sovellan näitä teemoja vähän pilkettä silmäkulmassa, kuten nytkin. Päätin, että koska olen menossa taidetta katsomaan, niin minunhan tulee pukeutua kuin taiteilija! Baskeri oli siis pakollinen ja siitä lähdettiin liikkeelle. Tämän Leviksen takin varmasti tunnistattekin mun mitä tuli ostettua joulukuussa postauksesta. Tajusin muuten tässä viime viikolla, mistä idea tuommoisen vuorellisen farkkutakin ostamiseen on täytynyt tulla, kun aiemmin en ole farkkutakeista kamalasti välittänyt. Aloin nimittäin katsomaan Gillmore Girlis -sarjaa tänä syksynä. Nyt katsoessani sarjaa alusta asti uudestaan, tajusin että aika monelta hahmolta noita vuorellisia farkkutakkeja sarjassa löytyy ja etenkin Lorelailla on niitä useammassa värissäkin. Vaikka en ollut siihen aktiivisesti kiinnittänyt huomiota, niin tämä oli varmasti alitajuntaisesti minuun vaikuttanut. Koska takki oli aivan uusi, niin hirveä himohan se oli päälle laittaa. Nämä kuvat ovat parin viikon takaa, kun sää oli vielä nollan paikkeilla ja oltiin autolla liikenteessä, eli juurikaan ei tarvinnut ulkona vilpoitella. Ja yleisestihän minä olen ihminen joka usein pukeutuu kahteen takkiin päällekäin. Eli jos luvassa olisi ollut enempi ulkona liikkumista, niin olisin yksinkertaisesti pukenut toppatakkini tähän päälle. Aika usein talvella ja kevättalvella teenkin juuri niin, että sisätiloissa liikun ohuemmassa takissa, joka on "osa asuani" ja ulkona puen takin päälle vielä toppatakin. En kuitenkaan jaksa oottaa kelejä, kun ulkona pärjää jo ihan vaan tällä takilla! 

Olin edellisenä päivänä nähnyt töissä tytön, jolla oli vähän samankaltaiset housut jalassa kuin nämä. Mä jotenkin aina unohdan käyttää näitä housuja, koska yleisesti en ole kovinkaan housuihminen, enkä myös hirveästi välitä musta-valkoisuudesta. Nytpä päätin kuitenkin ottaa tilaisuudesta vaarin ja valitsin jalkaani kyseiset housut. Tosin en tajunnut sitä, ettei niiden kuvio välity kauhean hyvin kamerassa, joten tuo houndstooth-ruutu erottuu lähinnä tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa. Koska housut olivat mustavalkoiset ja takkikin musta, niin asuun piti saada lisää väriä. Päätin sitten punaisen baskerin lisäksi valita punaisen paidan. Koska asusta puuttui vielä joku keskeinen it-factor, niin en päätynyt mihin tahansa punaiseen paitaan, vaan tähän Ted Bakerin koiraneuleeseen. Puhuin vähän tässä postauksessa siitä, kuinka Ted Bakerin kulta-aika on omasta mielestäni näillä näkymin takanapäin ja tämäkin paita taitaa olla kasiluokalta. Harmi vaan kun en muistanut ollenkaan ottaa tästä paidasta kuvaa selästä, nimittäin tuo koira on myös sillä selkäpuolella, mutta siltä puolelta ei nää koiran naamaa vaan selän. 

Asu oli jo pääpiirteiltään valmis, mutta päätin sitten mennä all-the-way mun taiteilijateeman kanssa, ja lisäsin nuo feikkilasit. Tiedän, että feikkilasit on vähän porukkaa jakava asia. Toistenmielestä ne on täysin turhia, mutta osa taas tykkää paljon. Itse kuulun tähän tykkäysleiriin, sillä aurinkolasien tapaan ne raamittavat kasvoja ja luovat kasvoille vähän lisää symmetrisyyttä - ilman että täytyy kävellä sisälläkin tummien linssien kanssa. Laukuksi nappasin tämän äidin kaapista lainatun Mulberryn, jota tuppaan käyttää semmoisissa asuissa, joissa koen omien laukkujeni tyylin olevan hieman liian "polished". Omia laukkujani esittelin muuten syksyllä täällä. Luotetut Dr.Martensin maiharit sopivat nekin ihan kohtuullisesti taiteilija-lookkiin ja voilá se oli valmis!

Feikkilasit - yay or nay? Entä oliko asu muuten mieleinen? 
Inspiroidutteko te koskaan pukeutumaan sen perusteella mihin olette menossa?

PS. Muistattehan, että täällä voitte jättää mulle kysymyksiä vielä huomiseen (29) iltaan asti!

18 kommenttia:

  1. Mä tykkään niin paljon punaisen ja mustan yhsitelmästä! Toimii! Ja tuo koirapaita on aivan ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi klassinen yhdistelmä, vaikka muuten en mustasta välitäkkään! Kiitos! Ja eikö olekin? Se on niin söpö!

      Poista
  2. Aaaww toi paita on NIIN söpö♡ Koko asu toimii tosi hyvin yhteen! Mä tykkään feikkilaseista, nehän ovat asuste siinä missä muutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Sini! ♡ Ihana kuulla! Ja oon kyllä samaa mieltä, vaikka jotkut niitä vieroksuu :D

      Poista
  3. Vau, miten upea asu!! Todella tyylikäs! Ja mie teen ihan samaa - mietin asun tyylin paikan mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ilona!! Hahaha, kiva etten oo ainoa :)

      Poista
  4. Noi lasit on just tosi kivat!<3 Ja paita on myös todella upea, ihana Bakerin tyypillinen hauva😍 Pakko myös mainita että ihan mahtava kuvauspaikka, mäkin haluan kuvia tuollaisella sinisellä taustalla!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli! ♡ Ja joo, hän seikkaili aikoinaan enempikin Bakerin vaatteissa! Ja hahah, toi on mun yhden kaverin seinä, katoin just sitä että tässähän on mahtava sininen asukuviin! :D

      Poista
  5. Ihana tyyli !! Toi baskeri ja lasit sopii sulle tosi hyvin 😍

    VastaaPoista
  6. Hieno asu! Mie en oo oikkeen millonkaan ymmärtänyt, miksi kukkaan halluu vappaaehtoisesti lasit päähänsä. Itse kun joudun käyttämään niitä 24/7, että selviän normaalista arjesta :D Mutta ainakin tässä näyttävät hyvälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Hahah, niitä on ehkä sit kivempi käyttää sillon kun ei ole pakko :D Aina nuorempana toivoin, että mulle määrättäisiin lasit, kun ne usein mulle sopivat, mutta nyt oon ihan tyytyväinen, että voin käyttää vaan näitä asustelaseja :D Kiitos!

      Poista
  7. Todella siisti tyyli! :) Mä tykkään etenkin tuosta sun paidasta, koska Ranskan bulldogit on vaan niin söpöjä :D <3

    VastaaPoista
  8. Sun tyyli on tosi upea, ja rakastan sun hiuksia! Sopii hyvin. <3

    jabuvaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. ihan tosikiva asu taas kerran:))

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan