Slider

Lontoosta ostetut asusteet

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Postailin pari viikkoa sitten Lontoossa mukaan tarttuneista vaatteista ja vihjailinkin ostaneeni myös muutamia asusteita. Nyt päästäänkin siis kevään asusteiden kimppuun!

hot futures sunglasses, lontoo aurinkolasit
Ehkä coolein asuste, jota en tiennyt tarvitsevani elämässä, on vaaleanpunaiset asustelasit. Nämä eivät tosiaan suojaa auringolta, vaan muuttavat kaiken hiukan vaaleanpunaisemmaksi. Nyt voin siis todella katsella elämää ruusunpunaisten lasien takaa. Mulle tuli näistä ekana mieleen sekä Elton John että Barbie. Nämä ovat tosiaan Hot Futures liikkeestä, joka tosiaan vilahti jo tässä postauksessa. Liikkeessä oli myös toiset vaaleanpunaiset lasit, joissa oli vielä vaaleanpunaisia koristekiviä neliönmuotoisten lasien ympärillä. Ne olivat todelliset Elton John lasit ja vähän extrat jopa Shapaylle. Niitäkin hetken harkitsin, mutta päädyin sitten näihin "kasuaaleihin" laseihin. Mulla on jo pari visiota asuista joihin nämä voisi yhdistää, kunhan vaan kelit vähän tästä lämpenisivät ja voisin kaivaa keväisemmät vaatteet taas esille.

60's inspired sunglasses pink, vaaleanpunaiset 60-luvun aurinkolasit
Toiset "erikoisemmat" lasit ovat nämä 60-luvun tyyliset valkoiset ja vaaleanpunaiset lasit. Vaaleanpunainen on aina ollut mun lempivärejä, mutta nyt se on löytänyt tiensä jo mun laseihin. Kirjoitin tosiaan erikoisemmat lainausmerkeissä, sillä Lontoossa erityisesti tietyntyylisissä indie ja hipster piireissä tällaiset lasit ovat aika suosittuja ja trendikkäitä. Esimerkiksi Rat Boyn keikalla vastaavia laseja vilahti useammat, mutta Suomessa en näihin laseihin ole vielä törmännyt. Noh, eiköhän ne viimeistään Flow-festareihin mennessä Suomeenkin rantaudu hahah. Nämä tosiaan löysin The Brick Lane Vintage Marketin yhdestä puodista, jolla oli suuret valikoimat erilaisia asuste- ja aurinkolaseja myynnissä. Nämä lasit tuli itseasiassa Lontoossa jo kuvattua, mutta koska lämpötilat siellä olivat tuolloin noin 25 astetta Suomea korkeammalla, niin säästelen niitä ainakin vielä vähän aikaa.

the brick lane vintage market sunglasses
Sitten vielä yhdet lasit tarttuivat mukaani. Nämä ostin myöskin tuolta Brick Lanelta, sillä siellä oli monissa puodeissa aurinkolaseista ja vastaavista ns. paljoustarjous. Mulla on viime kesän lopusta asti pyörinyt mielessä vastaavan malliset Ray Banin lasit, mutta en tahtonut ostaa aurinkolaseja talvella. Mua on niissä mietityttänyt, että sopiiko ne mulle ja käyttäisinkö laseja, jotka ovat niin erilaiset kuin mitä tyypillisesti ostan. Siitä huolimatta lasit ovat pyörineet mielessäni. Näin sitten nämä samassa puodissa kuin nuo ylemmät lasit, joten päätin napata nämä kokeiluun. Kun ostin kahdet lasit niin lasien kappalehinta tipahti punnalla tai parilla. Nämä kun olivat alle £10, niin ajattelin, ettei tällaisilla "kokeilulaseilla" kauheasti menetä. 

Oikeasti kuka voi kertoa mun olleen innostunut keväästä, kun ostelin vaan aurinkolaseja ja vastaavia?


Topshop yellow beret, vintage beret
Vaikka toisaalta olen sellainen ihminen, jota lowkey ärsyttää, jos jostain tykkäämästäni jutusta tulee todella suosittu, niin ovatpahan baskerien valikoimat kasvaneet. Ennen baskereita sai vain jostain Stockkan mummoille varatusta hattunurkasta, mutta nyt niitä ovat kaupat täynnä. Siispä yritän haalia tämän trendin kestäessä kaikki mahdolliset värin kaappeihini, jotta ne säilyvät siellä myös ihmisten innostuttua seuraavasta myssystä. Alempi kirkkaan keltainen yksilö on Topshopista, jossa on todella laaja valikoima eri värejä. Ylempi puolestaan on myöskin Brick Lanen marketista ja se on vähän erilainen kuin muut baskerini. Näätte varmasti siinä olevan sauman ja tätä baskeria ei siis ole valmistettu yhdestä huovan palasesta, vaan siinä on ikään kuin reunat ja sitten se lakin yläosa. Tällöin hatussa on vähän jäykempi ja selkeämpi muoto. Tällainen neutraalimpi väri oli ollut mulla mielessä ja koska tässä baskerissa tuli mukana myös tuo alempi rintakoru niin setti oli pakko ostaa.


vintage broach, brick lane vintage market
Tämä oli tosiaan kiinnitetty baskeriin ja tätä tulen varmasti käyttämään niin baskerin kanssa kuin muutenkin. Tyypillisesti voisin hyvinkin arvioida pelkästään rintakorun maksavat jossain kymmenen punnan luokkaa ja baskerin ehkä toiset kymmenen, mutta nyt sain molemmat kympillä. Se oli mielestäni aika hyvä tarjous, joten päätin setin kotiuttaa. Mulla on ollut etsinnässä tämän kaltainen suht pieni ja yksinkertainen rintaneula, jota voisin käyttää Downton Abbeyn tyyliin kauluspaitojen kanssa ylimmän napin päällä. Tästä on tulossa esimerkkiä, joten kannattaa tarkkailla mun asukuvia!

Pinkit verkkosukkahousut Topshop
Ostin kesällä Topshopista viininpunaiset verkkosukkahousut, joita käytin talvella muutamaankin otteeseen mustien sukkahousujen päällä. Asukuvissa sukkahousut vilahtivat tässä postauksessa. Tykkäsin todella paljon tästä tyylistä, joten päätin päivittää sen kevääseen ja kesään. Näitä aivan ihania pinkkejä sukkahousuja voi lämpimien kelien tultua käyttää ihan itsenään tai siihen asti vaikkapa valkoisten sukkahousujen päällä!

Läpinäkyvät sukat Miss Guided
Näitä sukkia ei oikein kyennyt kuvaamaan valkoisella taustalla, sillä silloin niistä erottui ainoastaan kukat. Mulla vilahti jo täällä postauksessa yhdet tällaiset läpinäkyvät sukat, mutta tässä on vähän kesäisempi ote ohuisiin sukkiin. Kelien lämmetessä tulee taas käytettyä sandaaleja ja muita avonaisempia kenkiä, jolloin nämäkin sukat pääsevät varmasti oikeuksiinsa! Nämä tarttuivat mukaan Miss Selfridgesiltä.

abercrombie & fitch yellow moose cap
Ehkä yllättävin ostos kaikista oli tämä Abercrombie & Fitchin lippalakki? Omistan kaksi lippalakkia ja niitä tulee käytettyä aina silloin tällöin, mutta harvemmin kuin mun muita hattuja. Toisaalta toinen on täynnä jäätelöitä ja aurinkoja ja toisessa puolestaan on koiranpentuja. Tämän voisi kuvitella olevan ehkä astetta monikäyttöisempi tai ainakin semmoinen joka tulisi mukaan matkoille. Kaupassa tämä näytti luonnonvalkoiselta, mutta todellisuudessa tämä onkin vaaleankeltainen. Väri ei mua lainkaan haitannut, vaikka tässä kyllä huomasi kuinka Abercrombien valot hiukan hämäävät - ja nykyäänhän siellä on paljon enemmän valoa kuin vielä pari vuotta sitten! En tosiaan tiedä mistä tämä ajatus lippalakista oikein tuli. Ehkä mulle oli jäänyt mieleen jotain sporttisia viboja mun ja Ellin vierailusta Trendealille? Lisäksi Abercrombielta ostin raidallisen t-paidan ja villapaidan, jotka sopisivat aika hyvin tämän pariksi. Kuvittelin jalkaan shortsit tai farkkuhameen sekä kengiksi tennarit tai paljaat varpaat, niin siinähän mulla oli jo kesäpäivän asu. Mun ostamani vaatteet esittelin muuten videolla täällä!

Vaaleansinen ja vaaleanpunainen laukku Aldo Vaaleansinen ja vaaleanpunainen laukku Aldo-2
Vaikka lippis onkin mulle aika vieras asuste, niin toisaalta oli tämäkin ostos aikamoinen yllätys. Esittelin laukkujani syksyllä täällä, ja vaikka niitä laukkuja löytyy, niin viimeksi olen laukun ostanut kesällä 2016. Nykyään tykkään mieluummin säästää muutamiin spesiaaleihin laukkuihin, kuin ostella monia high street laukkuja. Nyt muhun on kuitenkin iskenyt pienoinen laukkuinnostus ja tämänkaltaisesta laukusta olen haaveillut jo siitä asti kun ensimmäistä kertaa näin Guccin Sylvie-laukun, joka aloitti trendin näille tätilaukuille. Kyllähän tästäkin sen alkuperäisen innoittajan tunnistaa, mutta mielestäni tässä oli kuitenkin tarpeeksi eroa alkuperäiseen, että kykenin tämän ostamaan. Mutta uskokaa, pohdin pitkään onko tämäkin jo liian "inspiroitunut". En edes muistanut, että alkuperäisessä Sylviessäkin kulkee tuo metalliketju keskellä, mutta enköhän tästä selviä. Ajattelin tuon silkkihuivin ottaa pois rusetilta, jotta se ei muistuttaisi turhaan tuosta Sylviestä. Muutenkin olen tahtonut tällaisen yksi kahvaisen laukun, jotta voisin laittaa siihen silkkihuivin kahvan ympärille. Voin käyttää joko tätä laukun mukana tullutta huivia, tai sitten mulla oli ajatuksena kokeilla tähän Vuittonin Tahitienne Bandeau huivia. Tämä laukku on tosiaan Aldosta, joka on mun mielestä hyvä paikka löytää luksusmerkeistä inspiroituneita tuotteita, jotka eivät kuitenkaan ole suoria kopioita tuotteista. Kopiointi on mun mielestä niin inhottavaa, mutta Aldon laukut ovat usein sopivasti inspiroituneita. Muotia seuraava ihminen kuten minä todennäköisesti pystyy Aldon laukuissa näkemään sen alkuperäisen innoittajan laukkujen takana, mutta ihan "tavallinen tallaaja", joka ei niin intohimoisesti muotitaloja seuraa, ei varmasti osaisi kertoa laukun inspiroituneen toisesta tuotteesta.

Iskikö näistä jokin tuote myös teihin? 
Mikä on sun lemppari asusteesi keväälle ja kesälle?

18 kommenttia:

  1. Ihania asusteita, oon itsekkin tykästynyt Aldon tuotteisiin! <3

    ♥ JennyJanette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny! Sieltä tekee aina toisinaan oikeita löytöjä 😍

      Poista
  2. Noi sukat on jotenki tosi söpöt ja toi laukku on aivan ihanan!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo laukku ♥ Aldosta tekee joskus tosi kivoja löytöjä, harmiksi en ole itse päässyt sinne shoppailemaan pitkään aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salli ❤️ Joo sieltä löytyy aina välillä jotain huippu löytöjä! 😊

      Poista
  4. Upeita asusteita ja älyttömän coolit tosiaan nuo vaaleanpunaiset lasit! :D Ihan huikeet suorastaan. <3 Ihanan keväisiä pilkahduksiakin tässä postauksessa, kuten esimerkiksi laukku ja baskerit.. :) Kylläpä tekisi mieli shoppailemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! Mustakin ne oli niin coolit! 😄 Joo kyllä, kevättä odotetaan jo kovasti täällä... 😍 Shoppailuinto tahtoo kyllä aina iskeä kun kattoo muiden ostoksia 🙈

      Poista
  5. Vooi miten söpöjä asusteita! Varsinkin noi ekat vaaleenpunaset lasit ja kukkasukat on ihanat <3

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana tuo Aldon laukku 😍 Omaan silmään ei ole liian inspiroitunut Sylviestä, joten siitä vaan ulkoiluttamaan ihanaa laukkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aino! ❤️ Ihana kuulla sunkin mielipide! 😊❤️

      Poista
  7. vaikka en laukku ihminen ookaan niin toi Aldon laukku on kaunis! Supermageita nuo aurinkolasit:)

    VastaaPoista
  8. Aiva ihana toi laukku ja noi punaiset läpinäkyvät arskat on myös tosi cool!

    VastaaPoista
  9. Siiiiiis apua mikä laukku!<3 voisiko oikeasti olla yhtään enempää mun värinen😍 Otathan ton viikonloppuna mukaan niin se voi huomaamattomasti hävitä...☺️😂❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli 😍 Se kyllä sopis sulleki hyvin! Hahah voitais sopia jonkinlainen vaihtokauppa, jos saisin mukaani jotain pientä ja karvaista, jonka nimi alkaa M-kirjaimella 🙈😂❤️

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan