Slider

Brittiläisen tyylin ruumiillistuma

perjantai 6. lokakuuta 2017

Coat -  Burberry / Top - Jack Wills / Leggings - River Island / Handbag - Mulberry / Shoes - Clarks

Hyvää perjantaita itse kullekin! Tässä ois mun toiset varsinaiset asukuvat Lontoosta. Näiden saldo on vähän niukempi, sillä ihanan Ellin sijasta kameran takana oli mun isä. Tässä siis ne valittu muutama, joissa en huuda tien yli ohjeita tai jotka eivät ole pelkästä seinästä tai tiestä. Ehkäpä tämä seikka myös selittää astetta stressaantuneemman ilmeen.. Tää oli kuitenkin erään lounaan asu, josta pidin hyvin paljon. Tätä postausta ajatellessani tajusin pukeutuneeni ainoastaan Britanniassa syntyneisiin vaatteisiin. Vaikka toisaalta tahtoisinkin kotimaista ja skandinaavista tyyliä tukea, niin en vaan koe sitä omakseni. Tämmöinen perinteinen tyyli sopii silmääni paljon pelkistettyjä värejä ja leikkauksia paremmin. 
Takkina oli aikaisemminkin blogissa vilahtanut Burberryn trenssi. Se vaan on aina tyylikäs luottotakki. Tähän malliin kuuluu myös erillinen vuori, mutta sille ei kyllä tullut Lontoon lämmössä tarvetta. Takin alta pilkottaa uusi Jack Willsin raitapaita. Ihastelin tätä etukäteen netissä, mutta jostain syystä luulin vierastavani näitä värejä yhdessä. Livenä rakastuin tähän täysin ja olen usein löytänyt paidan päältäni ihan kotonakin löhötessä, vaikka yleensä hautaudun huppareiden ja collegeiden syöväreihin (vilukissa kun olen). Paita on 100% puuvillaa, joka tuntuu mukavalta iholla. Tykkään todella paljon tästä korkeasta kauluksesta ja hihatkin ovat tässä juuri oikean mittaiset. Lisää ostoksia on luvassa maanantaina videolla!
Alaosana toimi River Islandin leggingsit, sillä ne ovat koneessa niin mukavat, enkä reissuun toisia housuja ottanut. Jalassa puolestaan olivat uusin lisäys kasvavaan kävelykenkä-kokoelmaani. Toistaiseksi multa löytyi kahdet aika vastaavat Clarksin kengät (nämä ja nämä), mutta kuten näette oli molemmissa tupsuja, eivätkä kummatkaan aivan neutraalin väriset. Siispä olin jo pidempään haikaillut vastaavia, mutta neutraalimpia kenkiä. Nämä olivatkin juuri mitä olin etsinyt. Olen niitä muutaman kerran käyttänyt ja toinen hiertää hiukan, muttei rakoille asti. Kyseessä on kuitenkin nahkakengät, jotka löystyvät ja mukautuvat käytössä. Huomasin aika selkeän eron esimerkiksi liikkeessä esillä olleen kappaleen ja sen parin välillä. Kannattaakin aina pyytää aivan uutta paria kenkiä ostaessa, sillä mallikappaleet aina kuluvat ja löystyvät käytöstä! Näistä kengistä pitää vielä mainita tuo pohjan väri. Se oli mun mielestäni erinomainen lisä näihin ja tuo vähän ilmettä muuten aika neutraaleihin kenkiin. Kenkien lisäksi asusteisiin kuului tässä asussa tuo Mulberryn rakkaus eli Cara, joka sopii mielestäni erinomaisesti myös näiden kenkien kaveriksi!

Viehättääkö teitä enemmän perinteinen skandi- vai brittityyli? 

10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia olette kyllä saaneet aikaan Lontoossa - upeita taustoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Kivoja taustoja kyllä Lontoossa riittää :)

   Poista
 2. Oi kiva asu:) itse koen ehkä skandi tyylin olevan lähempänä omaa tyyliä, mutta silti tykkään paljon myös brittityylistä, mutt jotenkin en vaan osaa itselle ostaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara :) Skandityyli on varmasti monelle Suomalaiselle lähempänä omaa tyyliä, mutta itse en osaa siihen pukeutua! Hyvä kuitenkin että meitä löytyy monenlaisia niin ei käy tylsäksi kaikki tyylit :D

   Poista
 3. Brittityyli on tosi kiva ja nään sen monen muun päällä, mutta en niinkään ehkä itseni eli ehkä enemmän skandi :D Ihan älyttömän ihana asu, sopii sulle tosi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä puolestaan fiilistelen toisinaan muilla tosi tyylikkäitä skandityylisiä asuja, mutta itse tykkään brittiläisistä merkeistä enemmän :) Kiitos Jenny! <3

   Poista
 4. Upea sinä taas!😍 Mun silmää viehättää kyllä molemmat tyylit, vaikkakin itseni päällä onkin usein sellaista liian tylsää perussettiä skandityylistä, enkä oikeastaan hirveästi pidä omasta tyylistäni :D Musta olisi niin ihana osata pukeutua joskus brittityyliin, mutta ehkä vielä tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! 😍 Voi ei - on musta kauheeta jos joku sanoo ettei pidä omasta tyylistään! Silloin siihen täytyy tulla muutos 😂 Varmasti sopis brittityyli sullekin! Ja rohkeesti vaan kokeilemaan kaikkea erilaista :)

   Poista
 5. Tosi kiva ja simppelin tyylikäs asu! Tykkään klassisesta brittityylistä paljon, vaikka oma tyyli onkin sekamelska kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Tää oli tosiaan mulle aika yksinkertainen asu, mutta tykkäsin silti paljon :) Tyylissä parasta on kyllä tehdä oma miksinsä kaikista eri vaikutteista!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan