Slider

Syksyn kosmetiikan pika-arvostelut + arvonnan voittaja

keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Elli toteutti elokuussa tosi kivan 6 xpika-arvostelut postauksen (linkki tässä), joka oli mun mielestä erinomainen idea käytettäväksi, kun ei tahdo kirjoittaa jokaisesta tuotteesta erillistä postausta. Oon muutamia uusia kosmetiikkatuotteita tänä syksynä kokeillut ja tässä siis niistä neljästä pienet arvostelut.

Lumene Nordic Noir
Tämä rajaustussi oli ehkä suurimpia pettymyksiä pitkään aikaan. En yhtään ymmärrä miksi Lumene on mennyt "uudistamaan" (lue: pilaamaan) kaikki mun lempparit heiltä! Olin yhden puhdistusgeelin vannoutunut, vannoutunut ja sanotaanko vielä kerran vannoutunut fani. Nyt se "uudistettiin" ja poissa on geeli ja tilalla "puhdistusvoide". Toinen rakkauteni oli Lumenen True Mystic Precise rajaustussi, jonka tämä on nyt korvannut. En ollut uskonut löytäväni vastinetta Lancômen huopakärkiselle rajaustussille, varsinkaan halvempana, mutta pitkän koluamisen jälkeen löysin tuon Mysticin. Sillä sai ihanan mustaa, ohutta ja pysyvää viivaa. Sitten eräänä kauheana päivänä astelin kauppoihin ostamaan kuivahtaneelle tussilleni uutta tilalle. En edes harkinnut korvaavani sitä muulla kuin samalla tuotteella, kun Lumenen luona minua odottikin tämä. Se epäilytti minua heti alkuun, mutta päätin antaa sille mahdollisuuden. Mahdollisuus on nyt annettu, enkä tämän tuotteen pariin enää palaa. Kärki on tässä aikaisempaa paksumpi, enkä itse ainakaan saa tällä tarpeeksi ohutta rajausta tehtyä. Rajauksista tulevat paksut ja kömpelöt. Hyvin pian ne ovat myös suttaiset, sillä tämä ei tartu millään vaan lähtee kevyestäkin kosketuksesta irti ja leviää päivän aikana myös esimerkiksi luomivakoon. Niinpä jo alkuun paksu ja hiukan kömpelö rajaus on päivän myötä sellainen, jossa mustaa löytyy hiukan ripsien rajasta, hiukan lisää kaksi-kolme milliä ylempää missä on alunperin ollut rajauksen yläraja sekä sieltä luomivaosta ja vähän kaikkialta muualtakin. Jos tahdon tehdä 60-luvun tyylisen mustan luomivakoon tehtävän rajauksen, niin sitten teen sen kiitos ihan tarkoituksella, enkä maagisesti päivän mittaan. Lancôme Grandiôse Liner
Tässä on esillä elämäni ensimmäinen ihan oma liquid linerini. Mun varhaiset kokemukseni jostain  kaverien Lumenen vastaavista tuotteista olivat niin huonoja, etten nestemäistä rajaustuotetta ole tahtonut ennen tätä ostaa. Olen ollut huopatussimaisten rajaustussien suurin ystävä, kunnes yllä oleva semmoinen petti luottamukseni ja oli aika löytää uusi uskollinen ystävä. Olin Tampereella blogimiittiä varten, enkä tahtonut seuraavan päivän kuviin huonoja rajauksia. Siispä jotain oli löydettävä ja nopeasti (10 minuutissa tarkemmin, ennen kuin stokka sulkeutui), joten uskoin ostavani luotetun Lancômen rajaustussin, joka oli kumppanini ennen syrjähyppyä Lumenelle. Siinä standilla näin kuitenkin tämän ja koska Grandiôse maskara on yksi suosikkejani, niin päätin sitä testeriä kokeilla. Ja se viivahan ei levinnyt tai tarttunut mihinkään tai mitenkään. Niinpä tuossa parissa minuutissa minun piti tehdä päätökseni ja kyllä olin myyty. Tämä on aivan sysimusta ja kuten sanoin, niin se pysyy paikallansa läpi minkä tahansa. Tässä on myös sopivan jäykkä se "suti", joten tällä saa aikaiseksi todella tarkkaa jälkeä. Suti onkin tässä samankaltainen kuin niissä huopatusseissa, eikä semmoinen ohut muovipala kuten joissain. Tuota paketin varsiosaa saa siis taiteltua, kuten kuvassa tein malliksi. Yleensä pidän sitä ihan suorana, mutta monia voi tuo kulma myös auttaa. Vannoutunut nestemäisten rajaustuotteiden vihaaja on nyt astunut pimeälle puolelle, enkä tule tästä tuotteesta pitkään aikaan luopumaan.

Lancôme Monsieur Big Mascara
Edellä on esitelty yksi pettymys ja yksi riemuvoitto. Tämä sen sijaan on jotain siitä väliltä. Lancôme on ylipäätään varmaankin mun suosikki meikkimerkki (meikki, ei ylipäätään kosmetiikka), ja ripsarit ovat mielestäni yleisesti yksiä Lancômen parhaita tuotteita. Suosikkejani ovat Grandiôse ja Grandiôse  Extreme sekä Doll Eyes, jota en kyllä ole pitkään aikaan omistanut. Aina uuden ripsarin Lancômelta ilmestyessä olen siis samantien innoissani ja sitä on pakko päästä kokeilemaan. Odotukset olivat siis melko korkealla. Tämä ei ollut minulle se maailmaa mullistava ripsari, mutta ei se mikään kehnokaan ollut. Ideaali ripsarihan on semmoinen, joka luo pituutta, mutta myös tuuheuttaa. Jos minun pitäisi valita pituus vai tuuheus, niin valitsisin kuitenkin tuuheuden, kun taas tämä ripsari sopisi sille, joka valitsisi pituuden. Tää nimittäin antaa kyllä ripsille hyvin pituutta, mutta ainakin omista ripsistäni se tekee vähän semmoiset hämähäkkiripset; ripset ovat harvat, mutta ne ovat hyvin pitkiä ja melko paksuja. Olen yrittänyt kerran laittaa Grandiôsea tähän päälle tuuheutta saadakseni, mutta niin päin ei ainakaan toiminut. Tämä voisi olla ehkä hyvä pituutta tuova ripsari, jos käyttää ensin jotain tuuheuttavaa pohjalla. Tästä oli lentokentällä myös semmoista minikokoa ja kyllä vähän ärsyttää, että tämän täysikokoisen ostin, sillä ei tämä nyt kuitenkaan ihan niin hyvä tuote ole. Pituutta tuomaan on yksi lempparini nimittäin myös Benefitin They're real, jonka yhdistän toiseen tuuheuttavanpaan ripsariin parhaan tuloksen saamiseksi. Tämä jää kyllä tuolle Benefitille kakkoseksi siitä syystä, että tällä tulee ripsistä paakkuisemmat. Sanoisin, että Lancômen tuotteeksi pieni pettymys, enkä itse ehkä ostaisi uudestaan. Jos kuitenkin hämähäkkiripsien ystävä olet, niin siinä tapauksessa tämä on sinulle. 
Tätä arvostelua kirjoittaessani jäin miettimään, olinko ainoa Lancômen fani, joka kenties hiukan tähän pettyi. Googlailin tästä arvioita ja muun muassa Virve Vee kirjoitti tästä hyvin blogissaan kuvien kera. Postaukseen pääsette tästä. Sielläkin oli kommenttien joukossa joku, joka juurikin kirjoitti kokeilleensa Lancômelta kaikkia ripsareja ja niihin luottavansa. Hänkin kuvaili ripsiä hämähäkkiripsinä, joten en siis ollut ainoa kenelle maskara antoi tällaisen efektin! Kommentissa kuitenkin luki, että ripsari parani muutaman käyttökerran jälkeen, joten ehkäpä tälle täytyy vielä antaa hiukan aikaa, sillä käyttökertoja tämän kanssa yksinään on varmaan ehkä kolme.


Eyelure X Fleur de Force Brow Define
Fleur de Forcen kanava oli youtubessa ensimmäinen kanava, jota aloin seuraamaan ehkäpä kasiluokalla. Hän on pysynyt siitä asti minun tilauslaatikossani, joten luonnollisesti on hänen tuotteitaan aina päästävä kokeilemaan. Alunperin yhteistyössä Eyeluren kanssa syntyi irtoripsiä, joista yksistä kirjoittelinkin blogin alkuaikoina arvostelun (löytyy täältä). Sittemmin on yhteistyö jatkunut kulmakarvoille tarkoitettuihin tuotteisiin, joita ilmestyi aikaisemmin kaksi: puuteri ja geeli. Nyt syksyllä lisättiin kokoelmaan myös tämä kaksipäinen kynä. Olin tykännyt kahdesta aiemmasta tuotteesta, joten päätin tämän kynänkin ostaa. Ainoa ärsyttävä asia näissä tuotteissa on se, ettei näistä ole liikkeessä testereitä, joten oikean sävyn valitseminen on pientä arpomista. Omat kulmani ovat luonnostaan aika vaaleat ja kylmät. Värjään kulmiani aina kun käytän myös ripsenpidennyksiä, eli kesäisin ja jouluisin, mutta nyt niissä on ihan niiden luonnollinen väri. Näitä kulmatuotteita tulee kolmessa sävyssä light-medium-dark ja tässä kynässä sekä siinä puuterissa tulee kaksi vaaleaa, keskitummaa tai tummaa sävyä yhdessä. Kamppailenkin itse aina tämän light vai medium kysymyksen kanssa, sillä olen itse todennäköisesti juurikin jotain siltä väliltä. Geelistä minulla on light, mutta näistä kahdesta muusta medium. Sekä tässä että puuterissa ongelma on se, että paketin vaaleampi sävy on minulle sopiva, mutta tummempi hiukan liian lämmin. Tästäkin kynästä tulee siis lähinnä tuota vaaleampaa päätä käytettyä, vaikka tarkoitus olisi tietysti käyttää myös sitä tummaa esimerkiksi kulmankaareen. Vaaleampi sävy kuitenkin sopii minulle hyvin ja olen tykännyt pitkästä aikaa kynän käyttämisestä. Näissä on semmoiset rullattavat "liidut" siellä sisässä, eli ei perinteistä teroitettavaa kynää. Liitu on aika kovan tuntuinen, mutta sen jälkeä saa kuitenkin helposti levitettyä. Tiedän monien pitävän semmoisista oikein pehmeistä kynistä, mutta itse en ole lainkaan niiden ystävä, vaan pidän kovista ja terävistä kynistä kulmille. Tämä on juuri sellainen ja on toiminut käytössäni hyvin. Eli miinusta antaisin siitä, ettei näitä pääse kaupassa kokeilemaan (ovat saatavilla Briteissä Bootsista ja varmaan myös netistä), mutta muuten tykkään tästä kovasti ja on varmaan Fleur de Forcen kulmille tarkoitetuista tuotteista mun lempparini.

I love me -messujen pääsylippujen arvonta on nyt päättynyt!
Arvoin voittajan Random Result -generaattorilla, ja voittaja on Jenny - onneksi olkoon! 
Laitoin sinulle sähköpostia ja vastaathan siihen torstai-iltaan mennessä niin laitan sinulle e-liput tulemaan :)
TallennaTallenna

10 kommenttia:

 1. Oho, sä osaat kyllä kertoo kattavasti näistä kaikista tuotteista! :) Mua alkoi kiinnostaa tuo Lancômen eyeliner! Se saattaisi kestääkin mulla ilman leviämistä! :)

  Ja hei, tässä postauksessa on tosi kauniit kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kulla Taru! 😍 Tuo Lancômen eyeliner ei kyllä liikahda iholta mihinkään, joten sitä ehdottomasti suosittelen! :)

   Poista
 2. Tosi hyvät arvostelut! Vaikka tää onkin pika-arvostelu, niin tästä saa paljon tietoa jokaisesta tuotteesta. Muaki jäi kiinnostamaan tuo Lancomen rajauskynä. Lumenen uudistettuja meikkejä haluaisin kokeilla,;mutta oon kuullu niistä kyllä paljon negatiivista tämä postaus mukaan lukien. Saattaa jäädä ne uudet tuotteet sitten kaupan hyllylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, tosi kiva kuulla :) Joo mun mielestä tuo Lumenen "uudistus" on kyllä mennyt ihan pieleen 😅 Tuota Lancômea kyllä superisti suosittelen!

   Poista
 3. olipa mielenkiintoinen postaus!! Tuo lancomen rajaus pitää laittaa muistiin!:)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin ja kattavasti kirjoitettu postaus! :) En oo aiemmin käyttänyt Lumenen meikkejä mitenkään hirveästi, joten en osaa verrata aikaisempaan kokemukseen, mutta mun tutut on myös sanoneet, että Lumenen meikkien taso on nyt kyllä laskenut tuon uudistuksen myötä. Toi Lancomen nestemäinen eyeliner alkoi kyllä kiinnostamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia, mukava kuulla! :) Juu en oo kyllä itse tykännyt Lumenesta uudistuksen jälkeen. Tuota Lancômea sen sijaan suosittelen ehdottomasti :)

   Poista
 5. Ihanan kattava postaus! :) Muakin alkoi kiinnostaa tuo Lancomen eyeliner, koska mä tykkään käyttää nestemäisiä ja Lancome on tosiaan munkin lemppari ripsareissa. Tuo kulmakynä kuulostaa sellaiselts mitä haluaisin itsekin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Tuo Lancôme on kyllä aivan lemppari 😍 Ja tuota kulmakynää kyllä kans suosittelen!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan