Slider

3 X Lushin lempparit

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Huhhuh, kylläpä tämä teksti on ollut tarkoituksena kirjoittaa jo pitkään! Tahdoin kuvata kuitenkin kaikki tuotteet käyttämättöminä, joten sain venailla Lontooseen saakka niiden ostoa. Tässä kuitenkin ne ovat, mun kaikkien aikojen kolme lempparia Lushista!

Kuinka moni teistä on kokeillut palashampoota? Törmäsin tähän Karma Komba -shampooseen vuodenvaihteessa Lontoossa ja tässä mua veti puoleensa raikas väri. Vihreän ainakin itse yhdistän helposti luontoon ja puhtauteen. Alkuun jännitti ostaa kiinteä shampoo, mutta tämän käyttäminen on super helppoa. Ei tarvitse kuin pari kertaa hieroa tätä päänahkaan ja sitten vähän vielä hieroa päänahkaa palan aiheuttamalla vaahdolla ja voilá! Hiusten peseminen on erittäin nopeaa, eikä tästä jää inhottavaa muovijätettä. Monissa pulloissa tuotetta jää myös siihen itse pakettiin kiinni, mutta tällä saa tuotetta koko rahan edestä. Eikä se muuten mitään maltaita maksa, etenkin kuin tämä yksi shampoo on erittäin riittoisa. Olen nyt yhdeksän kuukauden aikana tainnut saada yhden kokonaisen käytettyä ja tokasta on vielä varmasti kaksi kolmasosaa vähintäänkin jäljellä. Toki se riippuu vähän pesutahdista ja varmasti hiustenkin määrästä, mutta mulla on ainakin kestänyt yksikin pala tosi pitkään. Tämä jättää hiukset ihanan puhtaiksi, raikkaiksi ja ilmaviksi. Myös toisinaan shampoille herkkä päänahkani on tästä tykännyt. Tähän shampooseen yhdistän alla olevan hoitoaineen.

American Cream on kyllä todellinen dream. Tämä tekee hiuksista super pehmeät ja silkkiset! Itselläni on onnekkaasti valmiiksi jo melko pehmoiset ja tuuheat hiukset, eivätkä monet hoitoaineet tee juurikaan tuntuvaa vaikutusta. Tämän olen kuitenkin huomannut todella pehmentävän hiuksiani entisestään. Hoitoaine onkin Lushin mukaan tehohoitava ja vahvistava – tämän allekirjoittaisin itsekin. En moneen vuoteen värjännyt hiuksiani, kunnes abivuonna aloitin oikean rumban kun värjättiin ja blondattiin moneen kertaan ja taas värjättiin ja sitten taas blondattiin raitoja ja eikun taas värjättiin. Vaikka hiuslaatuanikin aikaisemmin vähän kehuin, niin kyllä tuollainen toiminta hiuksiin merkkinsä jättää. Nyt ne ovat saaneet helmikuusta olla aika rauhassa, ne on leikattu lyhyiksi (ennen/jälkeen kuvan voitte käydä kurkkaamassa täällä!) ja olen hellinyt hiuksiani tällä hoitoaineella. Hiuksilleni aiheutettu vaurio on melkolailla parantunut ja ne voivat nyt niin hyvin. Tässä on hento vaniljainen tuoksu ja monet ovat myös kehuneet hiuksieni tuoksua. Vanilja ei kuulu omiin ykkösuosikkeihini, mutta tässä se on aika hento ja sopii tuotteeseen ihan hyvin. Tätä on muuten saatavilla kolmessa eri koossa ja kuvassa niistä keskimmäinen eli 465 grammaa. Jos tuote kiinnostaa, niin kannattaa lähteä vaikka kokeilemaan siitä pikkupullosta!

Vielä viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä on Angels on Bare Skin puhdistusaine. Tämä on blogin puolella vilahtanut muutamaan otteeseen eikä syyttä. Tämä todella on nimeensä oikeutettu, sillä mikään ihonhoitotuote ei ole tehnyt ihooni sellaista vaikutusta kuin tämä. Aloittaessani käyttämään tätä katosivat nopeasti ihoni pienet epäpuhtaudet ja ihostani on tullut myös kirkkaampi sävyltään. Tässä oli erittäin huomattava vaikutus myös sen tähden, että ihoni on yleensä todella huonossa kunnossa Lontoosta palatessani. Kun ensimmäistä kertaa tämän Lontoosta ostin ja sitä kotiin päästyäni käytin, niin parani "Lontoo-ihoni" ennätyksellisen nopeasti. En luota puhdistusvesien kuin poistavan päällimmäisen kerroksen meikkiä, sillä niitä käyttäessäni jää aina paperiin tai pyyhkeeseen vaikka kuinka paljon meikkivoidetta. Käytän yleensä puhdistusvettä silmämeikin poistamiseen ja pyyhin sillä juurikin sen meikin päällimmäisen kerroksen pois, jonka jälkeen todella puhdistan ihoni tällä. Tämä juurikin todella puhdistaa ihoni ja siksi se onkin voinut paremmin. Tätä käyttäessäni olen myös huomannut kaipaavani kasvojen kuorintaa huomattavasti harvemmin, sillä tuote kuorii kasvoja hellästi. Angels on Bare Skin sopii erityisesti herkälle ja kuivalle iholle, eli se on kuin meille suomalaisille tehty!

Oliko nää teille ennestään tuttuja? Onko teillä omia lemppareita Lushilta?

20 kommenttia:

  1. Nuo Lushin shampoopalat on kyllä ihan huippuja! Mulla on käytössä nyt Montalbano joka on kyllä tosi riittoisa ja talveksi ostettu jo valmiiksi Honey I washed my hair :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovatkin! Tää on ainut mistä mulla on kokemusta, mutta aion kyllä ehdottomasti myöhemmin kokeilla muitakin. Pitääpä laittaa noi nimet muistiin niin voin käydä ne checkkaamassa :)

      Poista
  2. Kiitos suosituksista! Erityisesti alkoi kiinnostaa tuo palashampoo - olen jo aiemmin miettinyt sellaisen hankkimista ekologisuuden vuoksi. Ehkäpä Lushilta uskaltaisi sen hankkia! 😊 Mie puolestani olen ihan hurahtanut Lushilta kasvojen ja vartalon kuorintatuotteisiin. Niin tehokkaita, mutta hellävaraisia. Lush <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan, oon ollut tosi tyytyväinen siihen! Lushin kuorintatuotteet ovat kyllä olleet tosi hyviä kanssa. Lush on tosiaan super ihania 😍

      Poista
  3. Ihanan kuuloisia nämä tuotteeta! Lushia ois kyllä kiva kokeilla joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii kyllä kokeilla, niiltä löytyy vaikka mitä ihanaa :)

      Poista
  4. Tollanen palashampoo on houkuttanut jo pitkään! Ehkä pitää nyt rohkaistua ja käydä hakee tollanen Lushista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä niin kannatan sen ostamista! Sieltä kun löytyy kaikkia erilaisiakin, niin varmasti löytyy joku sopiva :)

      Poista
  5. Mä en oo koskaan kokeillut mitään Lushilta mutta toi palashampoo ois varmasti ihana! :) Ja haaveilen aina niistä kylpypommeista, ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kylpypommit on vaan niin ihania! Meillä ei kotona kylpyammetta ole, mutta aina matkoilla niitä käytän ☺️

      Poista
  6. Mulla on muutama lemppari lushilta, mutta näistä en oo kuullut! Mä odton just yhden palashamppoo hiuksiin, mutta melkein kk totuttelun jälkee se vieläki jättää hiukset ihmeen tuntuseksi, pitää testata seuraavaksi tuo lushin palashamppoo! Kuulostaapa hyvältä myös tuo kasvojen puhdistus aine:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos täältä löytyi jotain uusia! Tää Lushin shampoo on kyllä mulla toiminut tosi hyvin ja oon tykännyt siitä enemmän kuin perinteisestä nestemäisestä shampoosta, joten tätä kannattaa kyllä kokeilla! Tuosta puhdistusaineesta en kyllä enää luopuisi :)

      Poista
  7. Mä en oo päässyt kokeilemaan Lushilta kuin satunnaisesti palasaippuaa ja kylpypommeja, kun en itse allergioiden takia pysty Lushin puoteihin menemään. :( Kiinnostaisi kyllä kovasti kokeilla Lushilta jotain shampoota ja hoitoainetta, pitänee pyytää jotain kaveria diilaamaan niitä mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsit, toi on kyllä tosi harmi :( Lushiltahan pystyy myös netistä tuotteita tilaamaan ja sieltä löytyy paljon tietoa kaikista tuotteista ja niiden ainesosista. Suosittelen kurkkaamaan myös sinne verkkokauppaan! :)

      Poista
  8. Nää kaikki kuulostaa kyllä ihanilta tuotteilta! :) Täällä Sotonissakin on Lush, ja oonkin pohtinut mitä sieltä pitäisi ostaa testiin mutta tää sun postaus auttaa pohdinnoissa varmasti. Aivan upeat kuvat muuten😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä paikkansa mun lemppareissa ansainneet kaikki :) Kiva jos tästä postauksesta oli sulle apua! Ja kiitos Elli😍

      Poista
  9. Olen halunnut kokeilla pitkään palashampoota! Moni on sitä kehunut ja olen itse shampoiden ja hoitoaineiden suur kuluttaja joten ois siksikin kiva kokeilla. Harmikseni täältä tampereelta ei löydy vielä Lushia, mutta aina tulee käytyä jos on jossain kaupungissa missä on Lush!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on todella kokeilemisen arvoisia! Kannattaa tosiaan käydä liikkeessä jos vaan siihen on mahdollisuus, mutta nettikaupastahan näitä saa myös tilattua :) Helsingin Lushilla on niin mukavat myyjät, että varmasti auttaisivat myös puhelimitse tai sähköpostilla sitä itselleen oikeaa tuotetta kokeilemaan. Puhelimitse ei toko pääse tuoksuja haistelemaan, mutta tätäkin vaihtoehtoa voi harkita :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan