Slider

The Great Naked Lush Christmas Launch -tilaisuus

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Jos seuraatte mua Instagramissa niin mun storysta näittekin, että osallistuin lauantaina Lushin The Great Naked Lush Christmas tilaisuuteen, jossa esiteltiin heidän joulun kausituotteitaan. Olin super innoissani tapahtumasta, sillä Lush on ollut mulle pitkään ihan luottomerkki ja olihan tää eka kerta kun pääsin osallistumaan tällaiseen tilaisuuteen bloggaajana. Vähän jännitti,  kun en tiennyt tunnenko tilaisuudesta ketään. Tiesin muutamia, jotka olivat kutsun saaneet mutteivät paikalle päässeet.  En varmasti ole ainoa, jota aina vähän inhottaa lähteä johonkin, missä on paljon tuntemattomia ihmisiä. En siis nyt meinaa, että menee vaikka ruokakauppaan, vaan johonkin rajattuun tilaan ja joukkoon kuten vaikka uudelle kurssille tai harrastukseen. Mä aina jännitän sitä jonkin verran ja usein jopa viivyttelen ja välttelen lähtöä viimeiseen hetkeen saakka. Nyt olin kuitenkin jopa niin innostunut tästä tapahtumasta, etten edes ehtinyt jännittää ennen kuin pääsin paikalle! Jännitys kuitenkin laukesi nopeasti kun bongasin joukosta ystäväni Liinan (Kohokukkia) ja huomasin myös miten helppoa on tämmöisissä tapahtumissa itsensä esittely uusille ihmisille.

Lushissa juhlitaan alastonta joulua, sillä kaikille perinteisesti nestemäisille tuotteille on myös tarjolla kiinteä ja pakkaukseton versio. Tämä on mielestäni ihana idea ja Lush on onnistunut tuotteiden toteutuksessa hyvin. Monissa tuotteissa pakkaus on aika turha ja kiinteä versio toimii tyypillisesti nestemäisten tuotteiden tilalla varsin hyvin. Lushilla oli vaikka mitä aivan ihania joulu-uutuksia ja mukana oli myös vanhoja klassikoita, kuten Snow Fairy suihkugeeli. 


Tästä saippuapöydästä löytyi niin paljon mitä herkullisimpia tuoksuja. Jotenkin tänä jouluna nämä saippuat ylittivät odotukseni. Usein niitä haistelen, mutta vähän harvemmin niitä ostan muihin tuotteisiin verrattuna. On mulla on muutamia Lushin saippuoita ollut aikaisemmin ja oon käyttänyt niitä niin käsi- kuin suihkusaippuoina. Näistä joulun saippuoista jos kolme suosikkia pitäisi valita, niin Snowcloud, Golden Pear ja Candy Cane nousivat suosikeiksini. Yhden niistä sainkin mukaani, sen näätte tuolta alta! Golden Pearin tuoksu sisältää nimensä mukaisesti päärynää, mutta myös jouluista kardemummaa. Candy Cane puolestaan tuoksuu juurikin tuolta perinteiseltä piparminttutangolta ja on itseasiassa suihkusmoothie (kunpa tätä smoothieta tulisikin jostain suihkusta, olisi herkkua). Snowcloudin tuoksu on puolestaan vähän makeampi ja kesäinen, sillä sen tuoksu on ihanan appelsiininen. 

Kuten sanoinkin, on perinteisesti nestemäisten tuotteiden rinnalle tuotu tänä jouluna myös kiinteä vaihtoehto. Tällä hyllyllä esiteltiin joulun suihkugeelejä ja jokaisen muovipullon vieressä olikin sitä muodoltaan vastaava kiinteä suihkugeeli. Nämä kiinteät tuotteet kietaistaan kassalla papreiin ja pussiin, eli ne eivät pääse kotimatkalla paikkoja laukussasi sotkemaan. Snow Fairy on kyllä joka joulun must buy ainakin itselleni. Tänä vuonna oli kuitenkin lumikeijulle kilpailijoita, sillä ihastuin myös muihin joulun tuoksuihin. Santa's Christmas on kolan tuoksuinen ja se ei ehkä ole oma suosikkini, mutta kaikki muut kotiuttaisin hetkessä. Berry Berry Christmasissa tuoksuvat karpalo, mustikka ja appelssiini. Rose Jam on puolestaan nimensäkin mukaan ruusuinen ja Bubblyssa tuoksuvat ihanat villiappelsiini, limeöljy ja viinirypäle. Nämä kolme on ainakin pakko kokeilla tämän joulun aikana. Ihana oli kyllä myös Twilight, joka sopii puolestaan käytettäväksi erityisesti iltaisin, sillä se on rauhoittavan laventelin tuoksuinen.

Voi jos vaan omistaisin kylpyammeen... Olen haaveillut kylpyammeesta varmaan koko ikäni ajan, mutta kyllä minä vielä joku päivä sellaisen myös saan! Kylpypallojahan voi myös käyttää vaikka jalkakylpyihin ja itse testailen niitä aina reissussa, jos vaan huoneessa on kylpyamme. Satuinkin viimeksi Lontoossa kokeilemaan Nevermind the Ballistics kylpypalloa, joka on osa joulutuotteita. Se oli tuoksultaan ihanan makea ja teki kylvystä kauniin oranssin. Myös Magic Wandia olen aikaisempana jouluna kokeillut. Sillä taikasauvalla voi taikoa vedestä ihanan vaaleanpunaista ja kuplivaa! Tuoksukin on herkullisen Snow Fairyn tuoksu. Haluaisin kuitenkin päästä erityisesti kokeilemaan Golden Wonderia sekä uusia jellykylpypalloja.


Tällä kertaa päästiin kylpypallojen nurkkauksessa myös itse kylpypalloja tekemään! Valmistimme Butterbear kylpypalloja. Tämä oli mielestäni tosi hauska aktiviteetti ja oli mielenkiintoista kuulla lisää kylpypallojen valmistuksesta. Ensin sekoitimme kaikki tarvittavat tuohon kulhoon ja ei muuta kun jauhetta muottien väliin. Jauhe oli hyvin jauhon tuntuista, mutta se kovettuu vuorokaudessa. Näin kahden muotin avulla kylpypallot siellä englannissakin valmistetaan, mikä selittää palloissa usein keskellä olevan Saturnuksen rengasta muistuttavan reunan. On aina hauska oppia jotain uutta ja oli kiva kun pääsi oikein itsekin sitä käytännössä kokeilemaan. Nyt minullakin on oma Butterbear, jota aion varmasti jalkakylpyihin käyttää.

Lisäksi ihastelin näitä tänä syksynä ilmestyneitä jellynaamioita. Tää on mielestäni erittäin jännittävä konsepti ja toivon pääseväni näistä jotain pian kokeilemaan. Tuolla oli kuitenkin niin paljon kaikkea nähtävää ja hypisteltävää, että päätin tulevani näitä vielä tarkastelemaan rauhassa paremmalla ajalla. Niissä on mielestäni ihanat sävyt!

Olihan siellä vaikka mitä muita ihania tuotteita, joista en tullut kuvaa ottaneeksi. Jouluisia huulipunia oli muun muassa tarjolla ja niitä sai myös pakkauksessa tai ilman. Erityisesti niistä jäi mieleen Black Rose joka on aivan musta, mutta muuttuu iholla pinkin tai liilan sävyiseksi. Huulipuna reagoi ihon ph-arvoon ja onkin jokaisen iholla erilainen. Pääsimme siinä porukalla vertailemaan millaisia sävyjä tästä tuli ja niissä oli todella eroja! Esillä oli myös Shades of Gold luomiväri, jossa oli pienessä neliössä kolmea eri glitteriä. Tää oli aivan ihana! Tämä oisi mielestäni mahtava tuote myös kesällä, sillä luomien lisäksi tätä voi käyttää myös muualla iholla ja tällä saisi ihanat kimallukset aikaiseksi vaikka festareille. Mua aina toisinaan huolettaa vesistöön joutuvat mikromuovit, mutta luin helpotuksekseni Lushin sivuilta, että heidän kaikki kimalteensa on merilevästä eikä muovista valmistettuja! Tämä oli mun mielestä tosi upeeta. 
Paljon kimalletta löytyi myös Snow Fairy vartalopuuterista. Näitä on näkynyt jo ainakin viime jouluna, mutta nyt ilman pakkausta. "Pakkaus" valmistettiin tänä vuonnna kaakaovoista, jota hierottiin iholle. Se muistutti vartalovoidetta ja siihen kun ripoteltiin puuteria päälle niin iho jäi ihanasti kimaltelemaan. Todellista keijupölyä! En tiedä löytyikö vastaavaa tuotetta kesän valikoimista, mutta tässä ois jälleen kesän festareihin ja menoihin sopiva idea. Sopiihan tämä hyvin myös jouluun ja uuteen vuoteen, mutta mulla on ainakin usein pitkähihaisia päällä, jolloin kimalle ei pääse parrasvaloihin.
Vielä mainitsemisen arvoisia olivat mielestäni vartalohoitoaineet. Kuten hiuksille tarkoitettu hoitoaine, niin vartalohoitoane kosteuttaa ja hellii ihoa. Moni meistä joutuu varmasti etenkin talvella rasvaamaan ihoaan, mutta tässä on sille vaihtoehto. Vartalohoitoaine hierotaan ihoon suihkun lopuksi ja sen annetaan vaikuttaa hetki ennen kuin se huuhdotaan pois. Sen jälkeen ei muuta kuin kuivataan iho taputellen, eikä tarvitse jäädä lotrailemaan vartalovoiteilla tai odottelemaan niiden imeytymistä.

Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan erittäin mukava. Tarjolla oli myös coctailpaloja, sekä greipin makuista limua ja valkkaria. Tarjoilussa oli Lushille sopivasti panostettu luomuun ja vegeen.  Aktiviteetteihin kuului tuon kylpypallon tekemisen lisäksi myös insideOut Escape Gamesien virittelemä jonkin sortin peli, mutten siihen ehtinyt itse osallistua kun nähtävää ja kuultavaa oli niin paljon. Kaikki myyjät olivat erittäin mukavia ja esittelivät tuotteita ahkerasti. Illan aikana nähtiin myös heidän oma versionsa Santa Baby -kappaleesta, jossa muutamat lyriikat olivat kätevästi kääntyneet Lushin tuotteista kertomaan. Totta kai sieltä myös pari tuotetta sai kotiinvietäväksi ja tuolla oli kivasti järkätty niin, että muutama tuote lähti kaikille mukaan, mutta kolme sai itse valita. Etenkin kun Lushilla on niin paljon tuoksuja ja värejä, niin oli tosi kiva, että sai valita mieleisensä uutuuksien joukosta. Alla näättekin mitä itse valitsin!


Eli kaikki saivat mukaansa vielä vähän lisää greippilimsaa, Skindrink kosteusvoiteen, Katse oikeaan ripsivärin ja Elbow Grease nimisen kosteuttavan voiteen? patukan? En tiedä miksikä tätä "moisturising bar" pitäisi kääntää haha. Näistä tulen varmasti kirjoittelemaan tänne vähän enemmän kun olen ehtinyt niitä kokeilemaan. Tuon Elbow Greasen pitäisi kuulemma tuoda tatuointien värejä paremmin esiin. Itseltäni ei tatuointeja löytyy, mutta jos sinulta löytyy niin kokeile ihmeessä ja tule kertomaan miten kävi! Itseäni kiinnostaa näistä eniten tuo ripsari, sillä jää nähtäväksi millaista on levittää ripsaria noin lyhyellä varrella, jossa on vielä tuo leveä kiertokorkkireuna. Lisäksi kassin mukana tuli muutamia esitteitä sekä käsikirja säilöntäaineista. Tuo käsikirja kuulostaa mielenkiintoiselta ja siihen täytyykin paneutua paremmalla ajalla.
Itse näistä joulutuotteista valitsin mukaani seuraavat tuotteet: Berry Berry Christmas suihkugeeli, Snow Fairy  vartalohoitoaine sekä Snowcloud saippua. Nuo suihkugeelit olivat kaikki niin ihanan tuoksuisia, että varmasti tulen niistä myös muita tuoksuja kokeilemaan. Tämä oli kuitenkin loppupeleissä se aivan lempparini ja suihkugeelien superkuluttajana nappasin tästä tuon isomman purkin pakkauksettoman tuotteen sijaan. Seuraavasta suihkugeelistä kokeilen kuitenkin takuulla pakkauksetonta vaihtoehtoa! Snow Fairy vartalohoitoaineen valitsin kuitenkin mukaani ilman pakkausta. Tämä kääräistiin kassalla tuotteiden alla näkyvään söpöön paperiin sekä Lushin perinteiseen paperipussiin. Näin se pääsi nätisti kotio, ja kotona pidän näitä pakkauksettomia tuotteita suihkussa aina pienissä rasioissa. Tiesin tahtovani mukaani jonkin Snow Fairyn tuoksuisen tuotteen ja koska suihkugeeli jo ostoskorista löytyi, niin vartalohoitoaine oli aika varma valinta. Tämä tulee todella tarpeeseen talvella! Snowcloud oli itseasiassa koko illan ensimmäinen ja viimeinen saippua johon tartuin. Ihastuin siihen ensi tuoksautuksella ja ajattelin heti, että tätä minun on saatava kotiin. Kun kuulin saavamme itse valita kolme tuotetta, niin tiesin samantien tämän tulevan mukaani. Tuoksu on niin herkullinen ja tämä on todella kaunis myös. Saippua on sivusta katsottuna aivan pilven muotoinen, sen pääväri on vaaleansininen, mutta siinä on myös hitusen valkoista ja vaaleanpunaista. Se on kaunista katsottavaa ja ihanaa tuoksutettavaa!

Minun Butterbear muottini eivät nähtävästi menneet ihan kohdilleen, mutta nythän se on itsetekoisen näköinen! 

Onnittelut kaikille, jotka pääsitte tänne postauksen loppuun saakka! Siitä palkinnoksi, jaan kanssanne suuren salaisuuteni. Jos teiltä löytyy Lushin tuotteitta kotoa, niin kannattaa laittaa ne johonkin koriin tai pussiin ja pitää nenäliinoja siellä samassa pussissa. Näin nenäliinoihin tarttuu se sama tuoksu. Sitten kun olette seuraavan kerran kipeänä ja nenä tukossa, niin ensimmäinen haistamanne haju on ainakin herkullinen! Opin tämän brittiläiseltä ystävältäni viime vuonna. Hän tarjosi minulle nenäliinaa ja olin ihan haltioitunut sen makeasta tuoksusta. 
Pistetäänpä siis hyvä vinkki kiertämään ja hauskaa tyttöjen päivää kaikille!
TallennaTallenna

16 kommenttia:

  1. Kävin katsomassa noita kausituotteita heti kun ne tulivat, oli kyllä monta ihanaa mitä tekisi mieli kotiuttaa! Snow fairy -tuotteet houkuttaa aina ja Hidden mountainkin on tosi nätti saippua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuolta löytyi kyllä vaikka mitä ihanuuksia! Snow Fairyt ovat kyllä vuodesta toiseen yhtä ihania :) Tuo Hidden Mountain oli kyllä tosi nätti ja hauska!

      Poista
  2. Noi kaikki kuulostaa kyllä aivan ihanilta!😍 Lushin valikoima nyt on aina ihana, mutta se vaan paranee entisestään. Musta oli huippua kun kirjoitit noin kattavasti, koska nyt tästä oli ainakin itselleni paljon enemmän hyötyä näin :) Ja vau mikä loistava toi nenäliinakikka, täytyykin testata!!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne oli! Mustakin Lushin valikoima on entuudestaan hyvä, mutta se on vaan parantunut viimeaikoina. Hyvä että tykkäsit ja oli hyödyllinen! Sitä toivoinkin :) On välillä tylsää jos bloggaaja vaan kertoo käyneensä jossakin ja jakaa kasan kuvia, muttei sitten jaa mitään oppimaansa tai kuulemaansa lukijoilleen. Tuo nenäliinakikka on mun ihan lemppari!! 😍

      Poista
  3. Nää kaikki tuotteet kuulostaa niin ihanilta! *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kaikki tuotteet olivat tosiaan super ihania! 😍

      Poista
  4. Oi miten ihania tuotteita ja upeet kuvat Lushilta! <3 Tuo Butterbear vaikuttaa tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru 😍 Siltä se tosiaan vaikuttaa, odotan kovasti sen kokeilemista!

      Poista
  5. Olipa ihanan pitkä ja kattava postaus tuosta päivästä! :) Olisi kyllä kiva itsekkin osallistua joskus tuollaiseen tapahtumaaan. Muutamia Lushin tuotteita omistan ja tykkään niin paljon! Todella kivat nuo tuotteet mitä saitte tapahtumasta :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, kiva että tykkäsit :) Ihana kuulla että Lushin tuotteet ovat sullekin olleet mieluisia! Lushin tuotteet ovat pitkään olleet yksiä mun lemppareita! Tykkään itse kanssa kovasti näistä mitä sain mukaani :)

      Poista
  6. Pakko saada hankittua noita joulutuotteita, aivan ihanan näköisiä!<3 vitsit mä haluun tollasen kylpypallon, ois vaan kylpyamme missä sitten käyttää:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niiiiin haaveilen kylpyammeesta!😍 Tänä vuonna oli kyllä mun mielestä aivan huippu valikoima joulujuttuja!

      Poista
  7. olipa kiva postaus, lushilla on niin paljon kiinnostavia tuotteita, kasvoputsari ja shamppoo olvat olleet ihan lempparit mitä mulla on ollut ne on just lushilta en va amuista niiden nimiä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tulee sulle nimet mieleen niin otan aina suosituksia vastaan! Lushilla on tosiaan ihan sikana kaikkea kiinnostavaa :)

      Poista
  8. Oi, ihanilta vaikuttaa kaikki nuo tuotteet! Pääsen täältä pohjoisesta ensi viikolla piipahtamaan Helsingissä, ja ihan ensimmäisenä tieni vie Lushille. Kesällä Roomassa vietin siellä toista tuntia. Vähän on semmoinen tunne, että noiden joulun uutuuksien hamstraamisen kanssa saattaa tällä kertaa mennä höpöksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, Lush on kyllä yks semmonen paratiisi, jossa uppoaa usein tovi jos toinenkin! Siellä oli nyt kyllä niin aivan ihana valikoima, että siellä menee kenellä tahansa homma höpöksi! 😍

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan