Slider

Ruutumekko ja baskeri

perjantai 13. lokakuuta 2017

















Trench - Abercrombie & Fitch / Jumper - Jack Wills / Dress - Topshop / Beret - Topshop / Handbag -  Louis Vuitton / Shoes - Clarks

Jos katsoitte mun viimeisimmän videon Lontoon ostoksistani, niin tästä asustahan löytyy monta tuttua juttua. Mulla oli tämä samainen asu yllä Lushin tilaisuudessa, mutta tiesin etten ehdi sinä päivänä näitä kuvia ottamaan. Siispä ihana Riikka otti mulle nämä kuvat edeltävänä päivänä! Oikeaan tilaisuuteen myös kiharsin mun hiukset, jolloin tämä baskeri näytti vielä paremmalta.
Tämän ruutumekon bongasin alunperin Megan Ellabyn yltä ja ihastuin siihen täysin. Sen leikkauksesta tulee 60-luvun viboja ja se sopii hyvin tämän syksyn ruutu-trendiin. Vähän väriä siihen tuo tämä pinkki väri, joka on jotain lohenpunaisen ja millenial pinkin väliltä. Tässä kulkee selkäpuolella vetoketju, jossa on pyöreä vedin. Huomasin näitä kuvia editoidessa, ettei tuo vetoketju pysy kauhean hyvin kiinni. Siinä ei ole nimittäin niitä koukkuja sisäpuolella. Parempi kuitenkin huomata tämä kuvia ottaessa, kuin jossain julkisessa tilaisuudessa. Niinpä ennen Lushille lähtöä lisäsin mekon sisäpuolelle hakaneulan vetoketjun alle, jolloin neula blockkaa vetoketjun eikä se pääse valumaan alas. Tosi kätevä keino, eikä hakaneulaa näy muille! Ainoa ongelma on, ettei tätä viritelmää saa oikein itse luotua, mutta jos on joku apuna niin kantsii kokeilla valuviin vetoketjuihin.
Heti kun tätä mekkoa Lontoossa kokeilin, niin visioin pukevani tämän tuonne tilaisuuteen. Kuvittelin sen heti poolo- tai villapaidan, valkoisten sukkahousujen ja näiden Clarksin kenkien kanssa. Paidan suhteen mietiskelin hetken tämän, mustan poolopaidan sekä blogissakin vilahtaneen Jack Willsin vaaleanpunaisen villapaidan väliltä. Tässä mua hitusen häiritsi se, että villapaita ja sukkahousut ovat eri sävyä, sillä multa ei löydy luonnonvalkoista talveen sopivaa villapaitaa. Ajattelin tämän kuitenkin näyttävän sopivan lumipalloiselta joulutuotteita katselemaan.
Nämä Clarksin nilkkurit ovat aivan upeat! Niiden sävy on aivan täydellinen harmaa ja ne näyttävät todella tyylikkäiltä jalassa. Mulla oli nää nopsasti jalassa tällöin kuvia ottaessa ja sitten kahden tunnin verran tuolla Lushin tilaisuudessa. Kengät eivät ehtineet hiertää lainkaan ja olivat todella tukevat jalassa.
Lisäsin asuun vielä tosiaan tuon vaaleanpunaisen baskerin sekä takin. Ajattelin niiden korostavan noita mekon vaaleanpunaisia raitoja. Puhuinkin aikaisemmin siitä kuinka baskerit ovat taas tekemässä paluuta ja tämä vaaleanpunainen yksilö on uusin lisäys kokoelmaani. Abercrombien trenssi on puolestaan näkynyt blogissa aikaisemmin huomattavasti kesäisemmissä tunnelmissa. Jos haluatte käydä vilkaisemassa, niin niitä asukuvia löydätte täältä. Tämä asu toimii mielestäni hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka myös kesäisempiä vaatteita voi yhdistellä syksyisiin asuihin. Shortsien ja topin tilalle villapaita, sukkahousut ja paksumpi mekko, niin asu on jo sen verta lämmin, että ohuemmallakin takilla tarkenee ihan hyvin.

22 kommenttia:

  1. Rakastuin täysin tuohon baskeriin - hurmaava!

    VastaaPoista
  2. Voi kun oot söpö! Ihana asu kokonaisuudessaan, etenkin toi mekko on tosi nätti ja sopii täydellisesti ton neuleen kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanni! Ihanaa että tykkäät :) Mustakin tuo mekko sopii soti hyvin tuon neuleen kanssa!

      Poista
  3. Aivan ihana asu!<3 Mä tykkään niin paljon tuosta baskerista ja mekosta ja kaikesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru❤️ Niin kyllä tykkään mäkin aivan kaikesta!

      Poista
  4. Todella jotenkin suloinen asu! <3 Tuo mekko ja takki on niin kauniin näköisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ❤️ Ihana juttu, itsekin tykkään niistä kovasti :)

      Poista
  5. Oi että kuinka sulonen asu! Vaaleenpunanen pukee sua. 😍

    VastaaPoista
  6. Toi takki on ihana! Baskerit ei ihan ole mun juttu, mutta sulle sopii hyvin.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Baskerit eivät tosiaan koko kansan suosikkeja ole, mutta itse tykkään :)

      Poista
  7. Vitsi, miten ihana asu! Itsekin tilasin nyt ruutukuvioisen mekon Asokselta, en malta odottaa että se saapuu postissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oi että, ruudut on ihan parhaita ❤️

      Poista
  8. En mä kestä miten söpö asu!😍 Jokohan sä voisit alkaa mun omaksi stylistiksi että voisin näyttää itsekin joskus tolta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli!❤️ Kuule ryhtyisin mielelläni😍

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan