Slider

3 asua pikkujouluihin

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Asu 1: Paita, hame, takkikengät, korvakorut, choker, kaulakoru, baskeri  Asu 2: Mekko, kengät, korvakorut, rannekoru, laukku  Asu 3: Jumpsuit, kengät, laukku, korvakorut


Pikkujoulukausi on käsillä, joten nyt on aika keräillä vähän inspoa pikkujoulujen asuihin! Päätin heti alkuun tehdä kolme asua ja kaikki mahdollisimman erityylisiä. Tykkään kuitenkin itse kaikista näistä todella paljon ja voisin itse pukeutua niistä kaikkiin. Käydäämpä asut läpi yksi kerrallaan.

Ensimmäisen asun ideana oli olla rento asu, joka sopisi casuaalimpiin pikkujouluihin tai vaikka jossain pubissa pidettäviin juhliin. Idea asusta lähti liikkeelle tästä Jack Willsin paidasta, joka itseasiassa löytyy jo vaatekaapistani. Tahdoin yhdistää sen nahkahameeseen ja alkuperäinen ideani oli tämä Asoksen hame, mutta Asoksesta on vaikea tallentaa kuvia Polyvoreen, joten täytyi etsiä korviketta. Löysin Topshoppia selatessani tämän valkoisen nahkahameen, jonka väri kiinnosti minua heti, vaikka nuo remmit ovatkin aika isot. Tässä vaiheessa kaipasin asuun näyttäviä kenkiä. Aluksi ajattelin sock bootseja tähän asuun, mutta ne näyttivät ihan liian kapeilta ja kepoisilta noiden isojen remmien rinnalla. Mieleeni tupsahti Clarcksin saappaani, ja tahdoin jotain saman mallista. Neutraalinväriset saappaat tuntuivat liian näkymättömiltä tähän asuun ja silloin minulla välähti. Leopardisaappaat. Etsin täydellisiä kaikkialta ja löysin tämän parin J.Crewlta. Mä niiiiin tahtoisin nuo kengät itselleni, mutta tuo lähes 500€ hintalappu vähän tökkii. Jospa pudotettais perästä yksi nolla pois niin kuulostais sopivalta. Asu jossa tapahtuu jo näin paljon, ei voi vaan jäädä tähän. Se pitää tehdä loppuun asti ja niin lisäsin mukaan asusteita. Päähän yksinkertainen musta baskeri ja vähän kultaisia koruja mukaan. Noista kaulakoruista tuo paidan päällä oleva kaulakoru on semmoinen choker ketju ja toinen laskeutuu sitten vähän alemmas. Rakastan tähtiä kaikissa koruissa ja erityisesti korviksissa, joten nämä olivat aivan täydelliset. Löysin korut J&CO nimiseltä merkiltä, jonka valikoimaan ihastuin heti. Tähän asuun tahdoin lisätä myös takin, sillä tämä on rennompi asu eikä pelkkään sisällä seisomiseen. Vaikka eihän tuolla takilla oikeasti Suomessa pärjää, mutta jos sitä ei kauheasti tarvitse ulkona kuitenkaan seikkailla. Farkkutakki on Topshopista ja juuri tuollaisesta olen pari viikkoa haaveillut. Hiukan houkuttaisi tuo pistää tilaukseen, mutta mulla on niin leveät hartiat ja tuo kropattu pituus on niin tarkkaa, että tahtoisin päästä takkia sovittamaan ensin. Tähän asuun yhdistäisin punaiset huulet ja vähän glitteriä, niin voilá!

Seuraavaksi tahdoin tehdä erittäin klassisen asun. Tätä Jack Willsin mekkoa olen ihaillut jo niin monta kertaa, mutta multa löytyy jo ihan liikaa pikkumustia. Jos vielä jonkun ostaisin niin sitten kyllä tämän. Musta ei ole mun pukeutumisen ykkösvärejä, mutta tyylikäs pikkumusta toimii. Pikkumustasta tykkään kyllä kaikista eniten jos siinä on mesh-kangasta, kuten tässä. Äh, se on niin upea että ihan heikottaa, haha. En tahtonut tähän clutch laukkua, mutta tahdoin sen olevan mahdollisimman pieni. Muistin Victorian (Inthefrow) vlogista hänen maailman söpöimmän minikokoisen Strathberryn laukun, joten suuntasin heidän nettisivuilleen. Mulla oli jo valmiiksi visio punaisesta laukusta, joten tämä sopi ajatukseen täydellisesti. Kengiksi tahdoin ehdottomasti kitten heel-kengät. Koska tämän asun oli tarkoitus olla mahdollisimman klassinen, niin tahdoin pysyä mustassa värissä, kun tuosta punaisesta tulee jo sopivasti särmää. En tahtonut ihan pelkistettyjä kenkiä, vaan hain jotain yksityiskohtaa kuten rusettia tai vastaavaa. Törmäsin Nordströmillä näihin söpöihin pompom-yksilöihin, jotka ovat mielestäni ihanan klassiset pienellä persoonallisella lisällä. Vielä hiukan koruja kaipasin ja helmet olivat ainoa mahdollisuus. Korvikset ovat semmoisesta nettikaupasta kuin Pearl Paradise. Näiden jälkeen mulla oli vielä tunne, että ranteet kaipaavat jotain. Michael Kors on yksi lempparimerkeistäni kun puhutaan koruista, joten suuntasin vielä sinne ja löysin tämän rannekorun. Siinä oli nuo helmet jotka sopivat niin hyvin korvakoruihin, mutta siinä on hiukan persoonallisempi ote. Tähän asuun tekisin eyeliner flickin (jos osaisin) ja jonkun ihanan vintage-kampauksen!

Kahteen ensimmäiseen mulla oli aika selkeä visio, mutta tämä oli vielä vähän enempi auki. Tiesin tahtovani, että viimeinen olisi eniten "chic" ja vähän modernimpi jos kukaan saa kiinni tästä ideastani. Mulla oli vaan idea siitä fiiliksestä, mutta mitä se käytännössä olisi oli vielä vähän auki. Sitten näin Jack Wilssin sivulla kaksi kaunista jumpsuittia ja tiesin viimeisen olevan jumpsuit. Koska käytin Willsiä jo kahdessa edellisestä niin näkyvästi esillä, että tahdoin jotain muuta. En myöskään tahtonut mustaa, sillä kollaasissa oli jo musta mekko, enkä mustasta kauheasti välitä. Punainen oli mun luonnollinen värivalintani. Mulla oli vielä auki Nordströmin sivu, joten lähdin sieltä metsästämään punaista jumpsuittia. Näin tämän ja tiesin, että tuo on se minkä tarvitsen. Koska jumpsuitissa on niin paljon väriä ja se tulee nilkkaan asti, niin tahdoin neutraalimmat kengät. Gianvito Rossin pleksi kengät ovat yksiä mun unelmakengistä, ja ne ovat niin tyylikkäät. Siispä päätin valita Rossin kengät neutraalissa nudessa. Tähän asuun tahdoin ehdottomasti clutch laukun. Saadakseni sitten vähän lisää väriä ja asennetta lähdin metsästämään värikästä laukkua. En tiedä mistä nämä välähdykset tulevat, mutta mieleeni vain tupsahti Alexander McQueen. McQueenin nettisivuilta bongasin heti tämän turkoosin clutchin ja se oli mielestäni juuri sopiva kontrasti punaiseen. Korujen suhteen päätin heti, että asu kaipaa yhden ison statement tyylisen korun. Koska kyseessä on olkaimeton asu, niin päädyin korviksiin. Svarowski tarjosi nämä simppelit, mutta näyttävät korvakorut viimeistelemään tämän asun. Tähän puolestaan tekisin lämpimillä sävyillä smokey eye meikin ja viimeinenkin asu on complete.

Kuinka moni teistä vain katsoi kuvat ja skippasi tekstin? Hahaha, innostun aina vaan kirjoittelemaan tällaisista, vaikken tiedä kuinka monia niitä kiinnostaa katsoa.

Saitteko te kenties inspistä teidän asuihin?
Millainen olis sun täydellinen asu pikkujouluihin?

10 kommenttia:

  1. Mulla itselläni on ollut pari vuotta tuollainen ihana punainen jumpsuit - H&M:ltä tosin ostettu - mutta en oo koskaan saanut sitä pikkujouluihin ylleni vaikka oon aina sitä haaveillut! Ongelma on näet kengät, en jaksaisi raahata avokkaita mukana. Laivalla tuo ois helppo kun laivalla ei tarvi laittaa nokkaansa pihalle ja vois laittaa suoraan ne avokkaat;) Muutenkin hankalalta tuntuu kyseisen jumpsuitin lahkeet kun ne ovat suorat, eikä pillit joihin oon tottunut:D

    Anyway aivan ihastuttavia kokonaisuuksia, musta mekko toimi myös pikkiksissä todella hyvin ja sen vuoksi myös tuo kokonaisuus kakkonen on mieleeni. Tekisi mieli kuvata oman vaatekaapin avulla asuja pikkujouluihin mutta ei tuo luonnonvalo suo sitä mahdollisuutta!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kuulostaa kyllä tosi kauniilta! Ite oon just etsinyt punaista jumpsuittia ja suoralahkeinen ois kyllä tyylikäs. Tuo kenkäjuttu on kyllä täällä Suomessa ainainen ongelma 😅 Laivat on kyllä tosiaan siitä käteviä, ettei ulos tartte lähteä!

      Ihana kuulla että tykkäsit! Ja joo mustakin ois kivempi vaikka toteuttaa näitä ideoita kuin kollaaseja kerätä, mutta ajan ja valonpuute ei kyllä sitä ajatusta tue 😅

      Poista
  2. Ihania asuja! <3 Etenkin tuo musta mekko on kyllä todella kaunis :) Tykkäsin myös noista leopardi kengistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ❤️ Tuo mekko on ihan unelmainen ja tuommoiset leopardikuvioiset kengät on kanssa etsinnässä :)

      Poista
  3. Sun tyylisilmä ei pettänyt taaskaan, aivan ihania asukokonaisuuksia!<3 Punainen haalari on mun lemppari! Itseltä löytyy jo musta jumpsuit mutta punainen olisi niin upea väripilkku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli, aina niin ihana kuulla ❤️ Sama juttu, löytyy mustaa pitkillä lahkeilla ja shortseina kanssa, mutta punanen on vielä mulla etsinnässä!

      Poista
  4. Ihania asuja! <3 Jumpsuit olis kyllä niin kätevä juhliin.. pitäis iteki metsästää sellanen! :D Oli kiva nähdä eilen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi ❤️ Jumpsuitit on kyllä niin tyylikkäitä! Oli tosi mukavaa, toivottavasti törmäillään taas pian ❤️

      Poista
  5. oi miten kiva kollaasi!! Tuollainen punainen haalari ois kyllö upea!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! :) Semmoinen kyllä olisi, oon yrittänyt pitkään jo sellaista löytää!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan