Slider

Vihreä ja vaaleanpunainen

maanantai 25. syyskuuta 2017








Bomber - Monki / Jumper - Jack Wills / Trousers - COS / Earrings - Michael Kors / Scarf - Louis Vuitton / Handbag - Louis Vuitton / Shoes - Gant

Uskokaa tai älkää, mulla oli oikeesti kivat hiukset sillon kun kotoa. Kiitos sateen ja tuleen olivat kiharani poissa ja otsatukkani kaikkialla. Mua myös ärsyttää etten löytänyt mun vakio huulipunaa tuona aamuna, sillä luonnostaan mun huulet on valkeammat kuin mikä oli coolia vielä vuonna 2010. Joka tapauksessa tässä nämä kuvat on teille kaikille katsottavaksi. Käytiin muutama viikko sitten Riikan kanssa kuvailemassa ja meillä oli kyllä mukava sessio. Varmasti kuvaillaan yhdessä toisenkin kerran!
Anyways, asu lähti tällä kertaa liikkeelle näistä COS:sin housuista. Nämä päädyin ostamaan yksi päivää junaa odotellessani, mutta sain kyllä pitkään miettiä mustien, sinisten ja näiden vihreiden välillä. Lopulta päädyin vihreisiin, sillä uskoin niiden tuovan jotain uutta vaatekaappiini. Uskon näiden sopivan todella hyvin mun syysvaatteisiin, mutta nehän ovat vielä kaikki sängyn alla laatikoissa. Yrittäessäni löytää kesävaatekaapistani housuihin sopivaa paitaa, joka olisi kuitenkin tarpeeksi lämmin eikä liian kesäinen, muistui mieleeni Megan Ellabyn vastikään julkaisema video hänen inspiraatiostaan. Hän sanoi olevansa inspiroitunut vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä (video löytyy täältä). Niinpä nappasin housujen pariksi tämän Jack Willsin kropatun villapaidan ja asusteet sekä takin tehdäkseni muuten aika tavanomaisesta housut+villapaita -yhdistelmästä astetta kiinnostavamman. Tämä väriyhdistelmä ei ole semmoinen, joka tulisi itselläni ensimmäisenä mieleen, mutta se olikin yllättävän toimiva. Samankaltaista värimaailmaa on ollut esillä myös esimerkiksi Atlantic Pacific -blogissa. Olen jo pariin kertaan maininnut tarvitsevani uusia syyskenkiä, sillä mulla on niitä niin huonosti ja oon tähänkin valintaan niin tyytymätön! Muuten kyllä asusta tykkäsin. Asu on tosiaan parin viikon takaa ja varmaan viimeinen kerta kun vielä bomberilla pärjäsi.
Myös oranssi silmämeikkini on Megan Ellabysta inspiroitunut. Olen kokeillut tätä erilaista silmämeikkiä nyt muutaman kerran ja ihan olen tykännyt siitä. Tämän asun värien kanssa silmämeikki ei ehkä ollut paras idea, mutta meikkasin ennen kuin päätin vaatteitani. Sinisten ja tummien asujen kanssa tuo oranssi on kuitenkin ollut ihan hauska pilkahdus väriä. 

Mitä te tykkäätte vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä?

20 kommenttia:

  1. Tummanvihreä ja vaaleanpunainen sopivat ihanasti yhteen! Ja juuri nuo sävyt mätsää kauniisti. Nuo COSsin housut on kerrassaan ihanat!

    VastaaPoista
  2. Ihana väriyhdistelmä! Tuon neulepaidan malli on myös tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salli! Mustakin se on ihana kun se on vähän lyhyempi :)

      Poista
  3. Ihana meikki ja asu! <3 oon viihtynyt viimeisen kuukauden aikalailla oransseilla silmämeikeillä.., jotenkin vaan tykkään ihan simona! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi! ☺️ Sulle kyllä sopii lämmin silmämeikki tosi hyvin! 😍

      Poista
  4. Siis en kestä! Sun tyyli on ihan mielettömän ihana ja inspiroiva! ♥♥ Oon itekin miettinyt otsatukan leikkaamista, mut oon jänistäny kohta jo puolen vuoden verran! :D Hmm, pitäsköhän repästä vihdoin ja käydä leikkuuttaa, sulle ainakin sopii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Sanni, tämmöset kommentit on niin ihania 😍 Mä kyllä kannatan otsatukan leikkaamista! Varmasti sopis sullekin :)

      Poista
  5. Nämähän sopivat tosi kivasti yhteen! ♥ Myös silmämeikki on aivan ihana!

    VastaaPoista
  6. Ihana asu 😊 Hyvin sopii värit yhteen!

    VastaaPoista
  7. Apuaaa niin ihanan värinen toi neule!😍 Ja hei miten sä saat ton bandeau huivin noin nätille rusetille kaulaan, mä oon yrittänyt monesti mutta ei vaan onnistu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elli! 😍 Ja voi ei! Mä vaan laitan kerran ristiin ja sit noi silmukat ristiin, en tiiä miten paremmin selittää😂

      Poista
  8. Mä ite tykkään hulluna vihreen ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä, musta se vaan toimii!<3
    Hei ihana asu kaunokainen, tuli taas ihan Blair Waldorf-vibat ;)

    VastaaPoista
  9. Ihan todella toimiva yhdistelmä!:) osaat kyllä niin kivasti käyttää värejä!(:

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan