Slider

Kirjailtu mekko ja kauluspaita

perjantai 27. lokakuuta 2017















Trench - Burberry / Shirt - Abercrombie & Fitch / Dress - Jack Wills / Beret - United Colors of Benetton / Handbag - Michael Kors / Gloves - Ted Baker / Shoes - Dinsko

Tää perjantai on yksi niistä päivistä, jolloin en oikeasti ole saanut mitään tehtyä. Ja tää perjantai on semmonen päivä, kun mun ois pitänyt saada tehtyä paljon. Sentään sain sitten tämän postauksen aikaiseksi. Mun ensimmäiset asukuvat kuvattiin hyytävässä tuulessa ja lumisateessa. Nämä puolestaan kuvattiin hyytävässä tuulessa ja juuri ennen lumisadetta. Miltei on siis kokonainen ympyrä käyty siitä läpi. 
Tämä oli tosiaan mun torstainen asu. Olin menossa syömään illalla ystäväni kanssa Helsinkiin, mutten tiennyt mihin mennään syömään. Halusin siis laittaa päälle siistin asun, joka ei kuitenkaan olisi turhan yliampuva arkisemmassakaan paikassa. Siispä päädyin mun aina yhtä luotettavaan yhdistelmään: mekkoon ja kauluspaitaan. Tää on mun mielestä tosi hyvä smart casual yhdistelmä, sillä kauluspaidalla saa helposti juhlavaa mekkoa arkisemmaksi ja arkinen mekko voi kauluspaidan kanssa näyttää vähän ryhdikkäämmältä. Myös  mun ensimmäisessä blogipostauksessa olin pukeutunut Willsin mekkoon ja kauluspaitaan. Tähän asuun nappasin mekon alle mun uusimman kauluspaidan, joka on mukana myös tässä videossaMulla on ollut tarkoituksena tehdä kauluspaidoista semmoinen "miten yhdistää" sarja, kunhan vain saisin tarpeeksi kuvia sitä varten. Tällä kertaa yhdistin kauluspaidan Jack Willsin kauniiseen kirjailtuun mekkoon. Tää on ehdottomasti tyylinsä puolesta  mekko syksylle ja talvelle, vaikka onkin ohut kuin mikä. Tykkäänkin pukea tämän kanssa aina jonkun paidan, jossa on kiinnostava kaulus ja tarpeeksi korkea suhteessa tämän omaan kaula-aukkoon. 
Koska mekossa oli tuota ihanaa vihreää, niin ajattelin samantien tätä baskeria. Kyseessä on mun ensimmäinen baskeri, joka taitaa olla jo ainakin 7-vuotta vanha ja perumaan Benettonin lastenosastolta. Otsatukan kampasin tällä kertaa pois otsalta, sillä musta monet hatut näyttää paremmalta ihlman otsista. Baskeri sointuu erinomaisesti mekon sävyihin, mutta tässä vaiheessa mulla oli sellainen tunne, että asu kaipaa vielä "sitä jotain" ja vähän lisää kontrastia. Sen kummempia miettimättä tartuin tähän Michael Korssin pinkkiin laukkuun ja oli asu valmis. Ymmärrän jos jonkun mielestä laukun väri ja tyyli sotii muuta asua vastaan, mutta  mielestäni se on asun viimeinen silaus. 
Oli taas aika kaivaa esiin nämä Bakerin balettitossun sävyiset nahkahansikkaat, jotka pitävät sormeni ihanan lämpiminä. Burberryn trenssiinkin kiinnitin taas siihen sisäpuolelle kuuluvan toppauksen. Ei sillä kyllä vuorenkaan kanssa tällaisessa nollakelissä pidempään pärjäisi, mutta autolla olin, eikä ulkona tarvinnut juuri palella.
Onko mulla tapana sanoa joka postauksessa sitä kuinka tykkäsin kyseisestä asusta? Musta tuntuu, että sanon niin aina. Mutta sanotaan se nyt tästäkin, eli tykkäsin asusta tosi paljon! Päädyttiin muuten syömään ja ruoka oli todella hyvää. Saatiin myös alkuun leipäkori, jossa oli vielä todella lämmintä leipää. Lämmin leipä on ehkä parasta maailmassa, vai mitä?
Toivottavasti teillä on kaikilla kiva viikonloppu!

16 kommenttia:

  1. Oi mikä valloittavan ihana baskeri!! Ihana väri ja klassinen malli. Kauniisti sointuu sen väri yhteen mekon kirjailujen kanssa. 😊

    VastaaPoista
  2. Ihana asukokonaisuus, sopii tosi hyvin sulle <3

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän upeita kuvia, wau! ♥ Toi asu sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  4. Ihana asu! Mekko ja kauluspaita on tosi kiva combo!! En oo itse tuota aiemmin tajunnut, pitää kerätä rohkeutta ja testata myös omissa asuissa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nea! Munkin mielestä ne toimivat yhdessä niin hyvin! Kantsii kyllä ehdottomasti testata ☺️

      Poista
  5. Aivan ihana asu ja voi että tuo laukku! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tuo laukku on kyllä niin ihana 😍

      Poista
  6. Siis musta toi pinkki laukku sopii ton vihreän kanssa ihan täydellisesti! :) En olisi itse tajunnut yhdistää, mutta lopputulos on upea sekä mielenkiintoinen eli onnistunut. Mä muuten rakastan näitä sun höpöttelyjä asuista, on ihana lukea miten oot päätynyt johonkin yhdistelmään ja kiva kuulla vaatekappaleista enemmän :) Näitä siis ehdottomasti lisää😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli, niin mustakin! Ihana kuulla että säkin tykkäsit tästä vähän erilaisesta yhdistelmästä 😍 Ja hei toi on vielä erityisesti kiva kuulla! Sillä itse tykkään just enempi lukea siitä asusta ja miten se on luotu, kuin vaikka siitä että kävin tänään ruokakaupassa ja olipa muuten huono sää 😅 Kiitos paljon!

      Poista
  7. Oi, tykkään niin paljon tummanvihreästä! <3 Mekon ja kauluspaidan yhdistelmä toimii ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummanvihreä on tosi kaunis!😍 Kiitos Taru! ❤️

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan